Jacanje zglobova i hrskavica |
Post Reply |
Author | |
LUKŠA
Cita FAQ Joined: 21 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Srpanj 2012 at 15:44 |
Neznam jel vec postoji slicna tema nisam je vidi pa evo...
Bavim se BB vec par godina i zanima me postoje li neki preparati ili suplementi sa sastojcima koji jacaju i obnavljaju hrskavice, zglobove i ligamente?
Ako netko zna za neki proizvod molim link. Unaprijed hvala!!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najpopularniji proizvod za zdravlje zglobova kod nas je Elasti Joint.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
LUKŠA
Post Options
Thanks(0)
|
Puno hvala.
Jel znaš koliko dugo traje ovo pakiranje od 350g. Pitam jer mi na proteine i glutamin mjesecno ode pozamašna svota plus još ovih 315 kn...
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pakiranje (350 g) sadrži oko 28 mjerica - što bi bilo 28 dana konzumacije.
Edited by Zoki - 23 Srpanj 2012 at 20:45 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako uzimaš dobar protein ne treba ti glutamin. Šta se tice elasti jointa ok je, niš posebno. Savjetujem ti da promjeniš nacin treninga jer ako radiš samo bb onda ceš uništiti zglobove bez obzira šta uzimao. Pogotovo jer sam siguran da ne radiš kako treba treninge.
Edited by Zoki - 14 Rujan 2012 at 00:15 |
|
LUKŠA
Post Options
Thanks(0)
|
Pa neznam mislim da radim relativno kvalitetne trenige s kratkim pauzama izmedju serija sa 8-10 ponavljanja sa tezinom da to 8 ili 10 ponavlajnje bude otkaz, prehrana mi je prilicno sredjena i rezultati se vide , teretana 4-5x tjedno trcanje 2x tjedno plivanje 2x tjedno( i zimi isto u bazenima) . Sta mislis o treninzima. I jel jos odgovaras na pitanja na fb imao bi par pitanja? :))) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |