HMB |
Post Reply |
Author | |
LUKŠA
Cita FAQ Joined: 21 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Srpanj 2012 at 20:38 |
Šta se tice tog HMB-a naslušao sam se sve i svašta. Vecina ljudi su mi rekli da nije nista obavezno više bacanje para ako ih baš imaš, drugi pak govore da povecava kolesterol, treci da je izvrstan, da se nevjerovatno dobiva na snazi itd. Ja sam citao o njemu al neznam šta da mislim. Ima li itko nekakvih iskustava sa HMB-om? Preporucuje ga se pocetnicima, pa onda ima li smisla uzimat ga ako sam 3 god u BB-u? |
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Treba ti kvalitetna prehrana i dobar trening. A nekako sumnjam da ti je to di bi trebalo bit(kao i velikoj vecini), tako da se ne zamaraš nekorisnim suplementima nego probaj sredit te dvije najbitnije stavke. pozz
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne treba generalizirati. I sam konzumiraš whey, omega-3 .. i to su suplementi. Naravno da su kvalitetna prehrana i trening osnova, bez toga nema pomaka, no suplementi su neophodni za izvrstan rezultat (u bilo kojim sportovima) - bitno je da se ne pretjeruje.. Vjerojatno si na to mislio.. Lukša, malo ljudi koristi HMB, zato vjerojatno ima i malo reviewsa po forumima. Moj prijedlog bi ti bio da uzmeš whey protein ili protein 80 plus (mješavina više izvora proteina) i da s time namiriš svoje potrebe kao pocetnika. Edited by Zoki - 24 Srpanj 2012 at 00:31 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
LUKŠA
Cita FAQ Joined: 21 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
OK hvala. |
|
Physx
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2011 Status: Offline Points: 85 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znam 4 osobe koje su uzimale to, i od svakog sam dobio isti odgovor: "odlicna stvar, dobiješ na snazi i na trvrdoci mišica, ali sam sa Triulusom još zadovoljniji." Ja ga osobno nisam nikada koristio. Sve ovisi što TI želiš, dobit masu? kakvu? tromu ili eksplozivnu...? ;) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |