New Posts New Posts RSS Feed - Yellou :)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Yellou :)

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Snoopie View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Snoopie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Yellou :)
    Posted: 31 Srpanj 2012 at 11:20
Ajd da i ja pozdravim malo, kad vec dosta vremena "lurkam" po forumu :))

Lijepi pozdrav svima, Boris iz Rijeke... bavim se svime i svacime, a prvenstveno pokušavajuci ocuvati ono malo živaca šta mi je ostalo, i to u pravilu uspijevam uz pomoc gym-a u koji onako (nakon dugo godina pauze) opet zalazim 3x tjedno :) ostatak tjedna, ako mi posao dopusti završim negdje na plesu i to je više manje to :)

Neke ovdje poznajem (pozz white :P), neke pretpostavljam da sam vidio (hmm gymka bila juce u scorpionu? :)) ) a ostalima mašem za sad :))
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Srpanj 2012 at 11:24
Pozdrav Rijecanine.. koji si dio Ri?

I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
White_Insane View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote White_Insane Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Srpanj 2012 at 11:29
Oj Boris :)
On je vežica, ja sam centar :)
Life is a journey full of adventures !!
Back to Top
Snoopie View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Snoopie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Srpanj 2012 at 11:35
Haha eto odgovora vec :)) da, ja sam na nekako smiješnoj lokaciji, recimo to srednja vežica :D nit sam gore nit dolje :)) 
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Srpanj 2012 at 11:40
Big smile Da

Sad vrtim ko je sve bio jucer tamo LOL Cekaj, kod nas treniraš ili?
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote White_Insane Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Srpanj 2012 at 11:41
He is the biggest guy in the gym, don't f*** with him :))
hulk smash :D
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Srpanj 2012 at 11:51
And I'm the biggest girl in the gym, don't f**k with me LOL

yeah right Big smile

Ako si bio na treningu jucer onda nije teško pogodit, drugi me svi dobro znaju Wink

PN Certified Coach

Back to Top
Snoopie View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Snoopie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Srpanj 2012 at 13:23
hahahah :)) the biggest girl in the gym... hmm nekako mi se cini da to nece ici :))

Ali da, ja sam big guy :) povratak na "staro mjesto zlocina" nakon dosta godina pauze :))  došli frend i ja tamo oko 8.20 cca i pravac bench Alenu krast pozicije i slušat kako Denis želi laku noc i tako to :))
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Srpanj 2012 at 13:42
Angry Kako nisam, vidiš da sam jedina, mogu bit što hocu LOL

..hehehe to je to ali propustili ste Denisov koncert , koji sat ranije - s njim nikad dosadno

Pa dobrodošao nam onda i tu, i  ponovo dole u našu baricu malu kako bi Denis rekao Big smile

PN Certified Coach

Back to Top
Snoopie View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Snoopie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Srpanj 2012 at 13:53
Hmm ne nisi jedina :)) ok, proslo je par godina od kada mi je ono dolje bio drugi dom, ali bome i sad nam je ovo dolje vec evo 4ti mj, i definitivno nisi jedina dolje :D :D rijetke ste, i'll give you that ali nikako jedina :))

a Denisov koncert.. uhm.. nekako nisam siguran da li to želim cuti :D no dobro, bitno da je razigrano :))

p.s. i hvala na welcome-u :)

Edited by Snoopie - 31 Srpanj 2012 at 13:54
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Srpanj 2012 at 14:00
LOL Ma znam da nisam jedina, mislila sam na sinoc Wink Ali da, malo nas je, pogotovo ljeti...samo sam se jednom našla u situaciji da sam bila medju nekih 5-6 cura, bez ijednog decka, bila sam u šoku LOL Ne znam, kažu da nam Denis tjera cure, ne bih se htjela miješat u to :))))

Cure, ovo vam je poziv Star

Nema na cemu ;)

PN Certified Coach

Back to Top
dalila View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dalila Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Srpanj 2012 at 14:20
Kolko Rijecana na jednom mjestu ;))) Cool ;)
Back to Top
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote White_Insane Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Srpanj 2012 at 16:08
Ajooj mene nebi baš gledali onda ja bi u dvoranicu na vrecicu i ostale intenzivne podvige :))
Al Rijecani Go Go Go :)
Back to Top
vedi08 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vedi08 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Srpanj 2012 at 18:12
evo da i ja pozelim dobrodoslicu novim rijeckim snagama
posto si na gymkinom teritoriju uopce ne sumnjam da ce te ona brzo vratit na dobar put :)

Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Kolovoz 2012 at 09:33
Ma ko mene doživljava tamo Big smile, osim decka - on se jedini usudio prepustit u moje ruke Smile Drugima sam samo curetak koji im krade šipke i klupice, zauzima prostor, umjesto da radi nešto što inace normalne žene rade, jel...LOL

vedi moja, moš mislit da ce od 20 muških tamo netko poslušat - curu

Edited by Gym_girl - 01 Kolovoz 2012 at 09:34

PN Certified Coach

Back to Top
Snoopie View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Snoopie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Kolovoz 2012 at 09:38
Pa ja ne znam, ali ja nikada nisam odbio poslušati niciji savijet :) nebitno mi je koji je spol u igri :P

jednom mi je jedan pametan covjek govorio... poslušaj svakoga, pa uzmi koliko ti je dosta ;)
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.