Trening prsluk |
Post Reply |
Author | |
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Kolovoz 2012 at 10:49 |
Jel koristi tko ovo?Zanima me koliko je dobro za raditi zgibove,sklekove,trcati sa time?
https://www.fitness.com.hr/shop/oprema/fitness-oprema/Trening-prsluk-10kg.aspx |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Od 10-15kg je odlican pogotovo ako radiš stvari di ce ti trebat explozivnost i brzina
Recimo da oko clanaka na nogama staviš one utege od pod 2-4kile i sa njima trciš šprinteve, radiš udarce i skaceš. Kada ih skineš bit ceš puno brži i explozivniji isto se odnosi i na korištenje prsluka. Za sklekove je po meni dobar (al to moš i da staviš torbu na ledja sa nekom težinom), za neki hiit cardio je odlican isto kao i za bilo koji outdoor trening snage di nisi u zatvorenom prostoru a želiš izazov, za zgibove ima i drugih nacina kako radit sa kilažom vece od svoje di ceš dizat sebe i puno više od 10 kila. Ovisi koji ti je cilj? Možda ti to ni ne treba? Bilo koji odgovor da imaš, nije loše imati ga :) |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prsluk je super stvar. Samo ga treba znat koristiti. Utezi oko gleznjeva previse opterecuju zglobove tako da njih nebi savjetovao za skokove i slicno. 10kg ti je sasvim dovoljno vjeruj mi. Kad budes mogao 10-tak ponavljanja sa spustanjem od 4sek onda si dobar ;). Pozz
|
|
RajkaRajka
Cita FAQ Joined: 01 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fantastican je taj prsluk, i po meni je sasvim dovoljoj njega nositi ..
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |