problem sa zglobovima |
Post Reply |
Author | |
tony123
Cita FAQ Joined: 24 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Ožujak 2008 at 16:14 |
pozdrav ekipa, imam problema sa zglobovima prilikom nekih pokreta i rotacija dosta pucketaju sto me prije nije osobito smetalo dok mi nije pocelo i sa koljenima tako da me recimo iza nogometa malo bole i prilicno su mi umorna. na netu sam nasao na www.gaz.hr weider bodyshaper gelatine forte, i na www.nutrix.hr elastijoint (koji je dosta skuplji) jel ima netko ko se bolje razumije u to da mi preporuci nesto od ovoga ili nesto drugo jer su mi 22god i htio bi se jos malo kretat hvala vam
|
|
samo se treba portudit
|
|
©parogica
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
Post Options
Thanks(0)
|
hmm...meni je pukao meniskus prije 2 godine,tako da se nisam naprezala i obnovio se,ali me opet boli na promjenu vremena,ali sada mi nije jasno jer me je pocelo i drugo koljeno isto tako boljet na hladnoci...valjda se samo zeli poistovjetit sa kolegom pa malo i ono boli,hehe meni su govorili da moram jacat misice i nisu mi davali nikakve tabletice,s time da ima svakakvih cajeva na prirodnoj bazi koji ucvrscuju zglobove,ja sam za prirodu na prvome mjestu,pa za kemiju
|
|
By:©parogica:)
|
|
Mr.O
Viden/a u gymu Joined: 06 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moja preporuka ti je glukozamin sulfat bilo ciji sve je to manje vise isto...
|
|
tony123
Cita FAQ Joined: 24 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
ok, hvala vam na savjetima, o kojim se tocno cajevima radi sparogice? ako nije problem??? |
|
samo se treba portudit
|
|
©parogica
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno da nije problem-mozes napravit caj od vrbine kore i to ostavit u vodi par sati ili malo prokuhat pa procijedit. Mozes i smrvljeni korijen od gaveza usut otprilike u rakiju,ostavit par dana na suncu i masirat zglobove(to je i za ledja)
ps: rakija je zdrava! |
|
By:©parogica:)
|
|
Terra
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2008 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Homeopatske injekcije pod patelu i glineni oblozi izvana.
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
slazem se |
|
ShapeUp
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ah neznam sto da kazem na ovu temu glukozamin bi ti bio preventiva neznam igras li ti nogomet rekreativno tu il tamo il bas profesionalno moras se pripaziti u svezi svojih zglobova ligamenata i ostalog ako si osjetljiv..dobro zagrijavanje mazanje gelom prije pocetka tekmice "deep relieff "on zagrijava dubinski..to je odlicno a toplo ti preporucam odlazak jednom dobrom ortopedu i da si napravis rtg koljena..obavezno pregled
|
|
tony123
Post Options
Thanks(0)
|
hvala svima jos jednom i samo uzivajte |
|
samo se treba portudit
|
|
ShapeUp
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam se isto nakupovala knjiga i svega i sad sirim pozitivnu energiju medju ljudima.))hahaSamo se ti malo prije vjezbe,kosarke istegni..Na pocetku i na kraju i pazi sto radis sa koljenima:)
|
|
NikolaR
Viden/a u gymu Joined: 25 Kolovoz 2008 Location: England Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidim da mnogi imaju problema sa zglobovima,bar nisam jedini :).Ne znam,ja sam tak navikao da mi pucaju zglobovi po telu,nek malo jace nek malo slabije :)
|
|
"Stoga dizanje jesenjeg zeca ne moze se smatrati snagom;Sagledavanje Sunca i Meseca ne moze se smatrati ostrovidoscu;To sto se cuje zvuk grmljavine,ne moze se smatrati ostrim sluhom"
Sun Tzu |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni također zna dosta primjetno 'pucketati' u koljenima kad ih savijam i vratu recimo kad ga savijam skroz, dok nisam zagrijan... Ali nikad nisam imao nikakvih problema s time,niti imao bilo kakve ozljede, jedino to što znaju pucketati, i to je tako vec dugo dugo vremena, ali nit me boli nit ništa pa nisam toliko išao za tim... sad kad sam ovo procitao sam se malo zamislio... trebam li se zabrinuti zbog toga?
Edited by Ive_ri |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aktivnim sportašima je nešto tipa elastijoint odlcna stvar
jer ima i glulkozamin i chondotroin i MSM koji svaki ima svoju ulogu u zaštiti hrskavica i ligamenata |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam pio elasti joint..okus je katastrofa... a sad jel pomaze ili ne.. nisam osjetio neke promjene.. ali to bi ocito trebalo piti godinama.. a nije bas jeftino..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imas i joint fuel od twinlaba, ja sam to trosio.
Za ostale ne znam, ali konkretno ovaj od twinlaba je skup cudo jedno, kad sam skuzio da cu trebat par boca, sam nakon prve narucio prek neta - 2 boce kostaju mrvicu vise od pola jedne ovdje - pa ti racunaj :) |
|
Georgij Srebren
Viden/a u gymu Joined: 30 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
A da probas TRION:Z narukvicu?
Magnetska terapija (2 x š,000 Gauss magneta) plus minerali s negativnim ionima? Gore sigurno nece biti a moze pomoci. Ja igram golf i imam povremene bolove u zglobu desne ruke pa nosim narukvicu. Edited by Georgij Srebren |
|
Pitaj mene sve o golfu i sve za golf
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |