Powerlifting natjecanje - OSka inside! |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Kolovoz 2012 at 13:31 |
http://teretanavijesti.com/lista-prijavljenih-natjecatelja-2-virovitica-open-u-raw-powerliftingu-i-raw-bench-press
Kao što vec znate OSka nam se priprema za ovo natjecanje ali evo sad smo i službeno objavljeni na eventu dogadjaja pa tko se zatekne 11.8. u Virovitici neka nas dodje gledat, bit ce više nego zanimljivo! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidjeh pred par dana
Sretno |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Držimo fige!
|
|
LiveStrong
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala curke, bit ce izvještaj nakon natjecanja, iscrpan doduše, ako ga bude OSka pisala
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sretno svima, posebno OSki :)
|
|
Ballerina
Viden/a u gymu Joined: 12 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sretno dragi moji, rasturite
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
taj dio prepusti njoj... od tebe cemo samo cuti "Bilo je super! " Sretnooo
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Demetra
Viden/a u gymu Joined: 09 Travanj 2012 Status: Offline Points: 105 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sretno
iskreno se veselik oskinom izvještaju |
|
OSka
Viden/a u gymu Joined: 07 Sijecanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 124 |
Post Options
Thanks(0)
|
Thorn kao da je baždaren na dva retka pa cak i kada otvara temu.
Ali vrlo je rjecit kada nešto zeznem pa mi pravi scene po teretani. Pripreme teku manje više uspješno. Uspjela sam povecati težine i nadam se da ce biti dovoljno da se ne izblamiram. Uopce nemam viziju koliko druge cure dižu pa sam sva zabrinuta i ludujem i nerviram Thorna. Kupila sam si i hrvacki triko, probala i sablaznila samu sebe pa, kao da nemam dosta briga, sad se još i brinem kako cu izgledati. Trebam li reci da po tom pitanju nisam naišla na Thornovo razumijevanje. U meni je vrtlog emocija i baš sam znatiželjna kako ce to sve ispasti i kakva cu biti. Šefe, da li je i u tebi vrtlog emocija? Podijeli i ti s nama svoje nade i strahove kad si vec zapoceo temu. Hvala vam svima na lijepim željama. |
|
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je super i vec te vidim sa zlatnom medaljom medju ostalim curickama!
|
|
OSka
Viden/a u gymu Joined: 07 Sijecanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 124 |
Post Options
Thanks(0)
|
Konacno je prošlo i to famozno natjecanje i sad mogu nastaviti s životom.
Bilo je to jedno od najdužih i najstresnijih iskustava u mom životu. Organizacija je bila kao da nema organizacije tako da smo bili tamo od 8h ujutro do, nevjerojatnih, 2h poslije ponoci i došli kuci oko 4h!!! Jedino pozitivno u tome svemu je bilo što smo, kad smo se vracali kuci, vidjeli par zvijezda padalica. Bile su 4 grupe natjecatelja i iz nepoznatih razloga, nije išlo grupa po grupa nego disciplina po disciplina tako da sam ja radila cucanj oko 10,30h, benc oko 16,30 i mrtvo dizanje oko 21h. A ja sam bila 1.grupa. Zadnja grupa je završila s mrtvim dizanjem u 23,30h!!! Svi smo se po nekoliko puta zagrijavali pa hladili pa opet zagrijavali. Od silnog jutarnjeg uzbudjenja i nabrijanosti, na kraju je ostala samo želja da se sve to što prije odradi i ide kuci. Tako da na kraju nitko od nas nije mogao dati svoj maksimum jer smo svi bili poprilicno iznervirani i umorni od cjelodnevne gnjavaže. Ja sam natjecanje odradila kao da treniram po prilagodjenom programu. Prvo smo radili cucanj i na prvom pokušaju sam se toliko skoncentrirala na suca i njegovu ruku i uopce nisam razmišljala o cucnju. Bila sam iskreno iznenadjena kad sam vidjela da sam dobila crveno. Druga dva sam dobro odradila ali sam od planiranih 90kg cucnula 80kg. Nakon nekoliko sati je došao i benc. Tu sam uspijela napraviti sve greške koje se mogu napraviti. Izgledalo je kao da demonstriram kako se ne treba raditi benc. Prvi pokušaj s 45kg sam odradila besprijekorno. Drugi pokušaj s 52,5 krivo sam držala palceve a treci nisam cekala naredbu nego sam prerano vratila tako da sam od planiranih 57,5kg digla samo 45kg. Cak je i sucu bilo žao pa mi je rekao: "Pa kud srljaš?!" Na mrtvom dizanju, hvala Bogu, nisam imala što zezniti pa sam sve odradila kako treba i digla planiranih 120kg. Cak imam osjecaj da sam mogla i više ali nakon cijelog dana i svih tih failova nisam htjela rizikovati. Sreca moja pa sam vec u samom startu bila jaca nego konkurencija tako da sam 1. u svojoj katergoriji i 2.sveukupno. Dobila sam i medalju i pehar i paket u kojem sam dobila whey što me posebno veseli i zbog cega sam prošla svu ovu muku. Dobila sam i par fat burnersa. Kad ih sve budem popila ostat ce samo dugmici od mene. Uglavnom, ne mogu reci da je ovo bilo predivno iskustve ali zanimljivo svakako. Ako se Thornu da, neka vam on napiše svoje iskustvo. Ja se idem nastaviti izležavat i mazati deep reliefom. |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Oska, vidjela sam kod thorna rezultate... svaka cast i tebi i ostatku ekipe
Kad sam jutros pitala thorna kak je bilo...kaže bilo je super što se tice ekipe...ali nije mi baš zvucao oduševljeno, odmah sam pomislila da su s*ebali organizaciju
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
Kao što sam i bio uvjeren, nažalost to ona sama nije , OSka je pokorila konkurenciju i konacno dobila taj famozni whey o kojem je maštala ko dijete o igrackama i cokoladi a na samom natjecanju se maltene prošetala kroz discipline
Cijelo natjecanje iz OSkine perspektive kroz moje vidjenje OSka: jeeeeej dobila sam wheeeeey!! Ja: svaka cast, ali bila si prva u kategoriji i druga u ukupnom za žene! OSka: ma da da šefe ali wheeeeeeey!! ocito ju se ne može drukcije namamit na natjecanje osim ako se ne obeca whey eh žene... Edited by ThornOfFaith - 12 Kolovoz 2012 at 20:16 |
|
Demetra
Viden/a u gymu Joined: 09 Travanj 2012 Status: Offline Points: 105 |
Post Options
Thanks(0)
|
cestitam :)
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hehehe ma bravo curo, svaka cast, cestitam! Nadam se da cu se i ja jedan dan sunuti u to, za sada je samo za moj gušt Samo kvragu, da je bar malo bliže.... :))
Nego Thorn, ti nam se nisi ništa pohvalio? I ti si se natjecao, ne? ...cekam slicice |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
Cijeli tim je išao na natjecanje, a ja sam bio 2. do 110 u seniorima
Bit ce uskoro na teretanavijesti clanak sa fotkama |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |