trening // prehrana |
Post Reply |
Author | |
ante1950
Cita FAQ Joined: 11 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Kolovoz 2012 at 19:18 |
Pozdrav svima!
Prije 2-3 god sam bio dosta pretil, i odlucio sam krenuti, uciniti nesto sa svojim životom. Nakon 2 godine ustrajnosti, težnje i volje za promjenom uspio sam. Skinio sam oko 15 kilograma i sad sam normalne kilaže. No ipak, I WANT MORE! Na redu je teretana, no najteže je (barem meni) uraditi prvi korak. Pošto živim u, (oprostite na izrazu) vukojebini, u teretani nema osobnog trenera. A koliko sam citao po forumima shvatio sam da bez pravilne prehrane/tehnike nema dobrih rezultata. Iako sam vec pitao na 50 foruma da mi neka dobra duša sastavi plan prehrane/treninga, nažalost nitko nece. Ako ima itko na ovom forumu, da je voljan pomoci 14-godišnjaku koji želi podignuti život na vecu razinu, nek se javi! Unaprijed Hvala! Edited by ante1950 - 18 Kolovoz 2012 at 19:23 |
|
ante1950
Cita FAQ Joined: 11 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
aha nasao sam ga, da te pitam, gledam ove planove prehrane i vidim: ''2000kal dnevno je optimalno za prosjecnog muškarca koji želi smršaviti.''
kao sto rekoh, ja ne zelim smrsavit, nego nabiti misicnu masu Edited by ante1950 - 18 Kolovoz 2012 at 21:29 |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |