Odabir whey proteina |
Post Reply |
Author | |
vujixavi
Cita FAQ Joined: 05 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Kolovoz 2012 at 12:27 |
Treniram nogomet i zanima me koje bi proteine trebao uzeti za oporvak misica poslije treniga.Zanima me dali ako uzem obicne whey proteine hoce li mi se povecati masa jer to u nogometu nije pozeljno.Jos jednom da naglasim da mi nije bitna masa ni izgled misica jer mi treba samo za regeneriranje poslije treinga.Dobio sam neke preporuke za protein + 80, ako je netko ga koristio moze li napisati komentar o njemu.Hvala unaprijed
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
U bilo kojem slucaju, koristio whey protein ili protein 80 plus, neceš tako lako dobiti mišicnu masu - tako da se ne moraš brinuti za to.
Protein 80 plus je mješavina više izvora proteina i on se koristi kao medjuobrok ili obrok prije spavanja. Može i poslije treninga, ali nije toliko idealan kao whey protein zato jer se nešto sporije apsorbira. 100% Whey Gold Standard je odlican whey protein i njega ti mogu preporuciti. On se koristi poslije treninga te možeš ujutro sa zobenima i vodom/mlijekom. Optimum je vodeci brend u sportskim dodacima prehrani i najcešce ljudi uzimaju baš ovaj whey protein.
Edited by Zoki - 05 Kolovoz 2012 at 13:23 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
vujixavi
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na odgovoru navjerovatnije cu uzeti whey gold,znaima me koliko bi trajalo to pakiranje ako bi ih uzimao 2 puta dnevno
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako bi uzimao jedanput dnevno - onda ti pakiranje od 908 g traje 30 dana. Ako bi uzimao dva puta dnevno - onda ti pakiranje od 908 g traje 15 dana. 1 mjerica je 30 g pa si možeš izracunati koliko bi ti trajalo pakiranje ako bi uzimao X puta.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
vujixavi
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala puno
|
|
Ivan1986
Cita FAQ Joined: 26 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav,
Ja koristim Multipower pure whey isolate 100 -chocolate dream:).Vise manje nakon treninga da mi se oporave misici.Dosta brzo "dolazi misicima"Uzimam ga sa sojinim mlijekom a ponekad sa vodom.Meni je A1.Pakiranje je isto 908g. 1 mjerica se sastoji od 30g; 109kcal 25.2g proteina 27.8g izoliranog proteina 0.6g ugljikohidrata 0.2g secera 0.5g masti 0.2g zasicenih masnih kiselina 0.6g dijetalnih vlakana 0.1g natrija vitamin b1-1.10mg/100% vitaminb2-1.40mg/100% vitaminb6-1.40mg/100% Osobno mi pashe zato ga i pijem.Smatram da su danas vise ili manje svi proteini gotovo pa slicne kvalitete i cijene su prihvatljivije nego prije par godina.(Ako se ne varam suplimenti su tada vise kostali).Doduse danas sve vise i vise ljudi se rekreativno bavi necim i polagano konzumiraju suplimente,najcesce proteine,aminokiseline i vitamine. |
|
siminiuc
Cita FAQ Joined: 25 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
dali 100% whey isolat pomaze sa glukozom grozdanu u prahu i koliko ide wheya koliko glukoze koliko vode koliko puta dnevno dali svaki dan ili samo u dani kad treniram jer radim na misicnu masu poceo sam prije 4 mjeseca prehrana mi je ista kao i prije samo sto jedem cesce a koristio sam mjesec dan 100 % whey protein. imao sam 74 kg kad sam poceo a sad imam 83,5 kg ciste misicne mase ne razumijem se previse u proteine pa ako mi netko moze reci dobar savjet i jeli to dobar izbor unaprijed hvala i za koliko se mogu rezultate vidieti
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |