Orbitrek,role, trcanje ili bicikl |
Post Reply |
Author | |
veronika
Viden/a u gymu Joined: 28 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Svibanj 2008 at 14:12 |
Trebam savjet, imam 5 kg viska na guzi i bokovima, svaki dan secem sat vremena (nekad brze nekad sporije jer idem s bebom u kolicima). Zanima me je li bolje vjezbati na orbitreku ili rolati za skidanje masnih naslaga s guze i bokova, bedara...ili mozda trcanje, bicikl?? Pliz savjet, oduvijek sam bila mrsava a od poroda ostale kile |
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
svejedno glavno da se bavis necime.. sve su ti to crobne aktivnosti koje su dobre za skidanje masnog tkiva.. najbolje ti je onda to raditi ujutro 45min-sat vremena na prazan zeludac i mora ti unos kalorija bit manji od potrosenog.. ovakvih savjeta na ovom forumu imas oho-hoj... citaj malo ostale teme i postove pa ces nac |
|
petra
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Brzo hodanje ujutro PRIJE ikakvog obroka jedno 45-60min je the best. Bar tako kazu. Nije ni trcanje lose, ali je poanta nizak intenzitet pa... Mislim da ce uz kolica i bebu biti lakse provoditi brzo hodanje svako jutro. |
|
kopriva007
Viden/a u gymu Joined: 26 Studeni 2008 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka vježba pomaže u kombinaciji sa zdrave prehrane i puno vode...
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sve ti je to podjednako dobro. Samo treniraj, kreci se i vec ce kile krenuti dolje.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |