Nova... |
Post Reply |
Author | |
Vlasta64
Cita FAQ Joined: 02 Rujan 2012 Location: CROATIA Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Rujan 2012 at 17:28 |
Vlasta, skoro 48 godina, nekad trenirala aktivno rukomet, pa nakon rodjenja dvoje djece se malo (ili malo vise) zapustiula. Prije tri godine upisala se na aerobic. Medjutim u medjuvremenu prije nesto vise od godinu dana u podrumu privatne kuce improvizirala sam malu teretanu s bench klupom, spravom za sklekove na razboju i zgibove, stalkom za cucanj, lat masinom, dvije olimpijske stange, te plocama i bucicama (5, 10, 15 i 20 kg) Pocela sam u to vrijeme ozbiljnije trenirati, te pokusala srediti prehranu koliko je moguce s obzirom na posao koji mi oduzima 10-11 sati vremena, te kceri od 20 i 16 godina.
Nadam se ovim oputem upoznati ljude koji slicno razmisljaju, te izmjeniti iskustva u treningu, ishrani, te cuti koji dobar savjet o navedenim stvarima Pozdrav svima. Vlasta Edited by Vlasta64 - 02 Rujan 2012 at 17:30 |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav i pohvale na radu i volji.
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav! Sigurno ceš upoznati zanimljive ljude.... Iako je sada malo...onako.... mrtav forum... valjda dok ne dodje lošije vrijeme :D
|
|
Vlasta64
Cita FAQ Joined: 02 Rujan 2012 Location: CROATIA Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pratim ga vec duze vrijeme... A koji su razlozi tome?
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ljeto je još uvijek zato je manje ljudi trenutno :))
Al evo procitao da imaš dve kceri, pa bilo bi vam super da onda medjusobno se "gurate" sa nekim programom. Ja sam prolazio jedno vrijeme p90x sa susjedom(oke nismo rod) al svejedno super kad radiš sa nekim u paru, još ako pitaš kceri ako bi koja probala skupa bilo bi super kad vec imaš doma za zgibove radit, rucice itd. za utege da isprobaš program moglo bi ti biti zanimljivo iskustvo. A što je 3 mjeseca iskreno? Lijepo dodje božic a ono najbolji poklon koji si sama sebi mogla dat, zdravlje i još veca bliskost sa kcerima. p.s. skoro zaboravio, dobrodošla :) Edited by White_Insane - 05 Rujan 2012 at 17:38 |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla Vlasta!
Cestitam na radu i velikolj volji jer rijetko koja žena vaših godina više želi vježbat a još ste rekli da vam posao oduzima 10-11 sati pa sve u svemu velike pohvale od mene |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |