njab opet |
Post Reply |
Author | |
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Rujan 2012 at 22:36 |
Evo pošto me nitko ne vidi ovdje cu pisati
Prijatelj mi je krenuo u teretanu i zove me da idem s njim. Cilj mi je masa , ali želim ostati clean dobro ne baš stalno , ali što je više moguce. Što mi preporucate : teretana ili kod kuce girje ( 16,20,24 kg ) , vratilo za zgibove i mogu raditi propadanja , ali moram izaci izvan kuce. Kad bih išao u teretanu nebi si znao složiti trening , jer dodje vlasnik kaže jedi kilu mesa dnevno i da papir sa treninzima 5x tjedno, a ja ekto i išao bi samo 3 puta. Ne želim raditi vražije izolacije zato volim kb i bodyweight ! SAVJET |
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nabavi si doma olimpijsku sipku sa barem 130kg utega i nemoras ici u teretanu. Mislim da ima za kupit tu na webshopu. Pozz
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Šta ti stvarno misliš da ja imam 3 tisuce kuna da si kupim taj komplet
|
|
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa, sve ovisi kako voliš trenirati, ja odem u teretanu na par mjeseci kad mi se ide pa onda par mjeseci doma treniram kad mi teretana dopizdi. Nema tu nekih preporuka...
p.s. ak voliš KB i bodyweight, ne vidim kaj ceš onda u teretani, osim da frendu praviš društvo... Edited by alpinist - 07 Rujan 2012 at 09:32 |
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
ma trenirao bi ja kod kuce , ali nemam toliko novaca za utege.
Shvatio sam da volim raditi sa kb-om, ali opet volim masu bb-a ?!?!?!? Ni sam nisam ciste glave
|
|
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kupi dugacku šipku i 40-ak kila utega, pa malo po malo kupuj još, ionako bi te novce davao za clanarinu. Svi mi pomalo kupujemo opremu, kroz godine se nabere toga dovoljno :)
Ali, mislim da ti niti sam ne znaš što želiš niti što voliš. Možda ti je najbolje da odeš s frendom u teretanu, pa da vidiš kaj ti se svidja i što tocno želiš. Ali ja i dalje mislim da se doma može odraditi jednako kvalitetni trening kao i u teretani.
|
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
i nije 3000 ima i za 1000 i nešto. Pogledaj na njuškalu malo. Al možeš i sve doma radit za masu, samo trebaš znat šta. Kupi weight vest i da vidiš mase za par mjeseci. Pozz
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
Odlucio sam da cu otici u teretanu, samo me zanima program treninga 3x tjedno što više složenih vježbi sa što manje sprava ( osnove : DL, Squat i bench press )
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
mislim da necu zeznut ako ti ovo zalijepim, tocno ovo što tražiš dead lift, squat i bench press; hint. Reg Park ;)
http://www.building-body.com/Reg-Parkov-5x5-program.html samo naprijed ;) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |