pozdrav svima |
Post Reply |
Author | |
gordan72
Cita FAQ Joined: 13 Lipanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 98 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Rujan 2012 at 00:19 |
Pozdrav,
Imam 40. iz Zagreba. Kao srednjoškolac se aktivno bavio taekwondoom, tijekom studija raznim borilackim vještinama, rekreativno. Kasnije je došao posao i zapuštanje, tako da sam u jednom momentu nagurao do 120 kg (uz 176 cm visine). Uz to je kad sam imao cca. 34-35 god. navukao sam na sebe i dijabetes(tip2). Poceo mijenjati navike, prvo prehranu, a zatim poceo odlaziti u teretanu, informirati se o prehrani .. Za gosinu-dvije skinuo kile i dijagnozu. Stabilizirao se na nekih 107kg, ali sam nedavno shvatio da je i to previše i da sam u 40-oj, te da je krajnje vrijeme da se ozbiljnije posvetim prehrani i treniranju. Kako imam skribomanskih sklonosti koje me povremeno uhvate (povremeno pišem i za neke casopise . .ništa znacajno i veliko), molim da mi se oproste dugi tekstovi ;) Pozz Gordan
|
|
vedro1234
Cita FAQ Joined: 20 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo naprid!!!!!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |