POZDRAV :) |
Post Reply |
Author | |
Valika
Cita FAQ Joined: 17 Rujan 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Rujan 2012 at 21:14 |
Zovem se Valeria i imam 22 godine.
Pridružila sam vam se u principu iz jednog razloga, a naravno to je gubitak težine... imam 60 kg i moj je cilj cca 50-52kg... Najveci problem je u tome što nisam luda za vježbanjem. Inace, išla sam na fitness 3x tjedno, no problem mi je u tome što mi rano ustajanje baš i ne odgovara a termini su samo jutarnji.. :( Trenutno doma imam sobnu biciklu pa je tu i tamo vozim... Voljela bi da mi date neki savjet o pravilnoj prehrani (kojom cu uspjet skinuti kile,a da mi se ne vrate) jer ne bi voljela opet ic na neke dijete koje ce imati samo trenutni efekt... Lijep pozdrav :) |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav Valeria, dobrodosla!
Edited by Zoki - 17 Rujan 2012 at 21:52 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla Valerija!
Probaj malo sama po forumu pogledat jelovnike kako drugi slažu a onda se obrati s pitanjima jer bit ce nam lakše ti objasniti a tebi razumjeti što ti pišemo Imaš pod Nutricionizam, moj tjedni/dnevni jelovnik pa pogledaj kako forumaši jedu.... |
|
davor95
Cita FAQ Joined: 17 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
da bi se zadržala željena težina mora se promjeniti malo i nacin života..dakle prehrana a i vježbanje...dakle ništa bez muke:)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |