med |
Post Reply |
Author | |
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Rujan 2012 at 19:06 |
Damn, jucer sam vidjela da je netko spominjao livadski med i sad ne mogu naci taj post :/ Uglavnom, zanima me koliko kasikica, kasika (ili koliko vec) uzimate sa sheakeom? Imam livadski med pa me zanima poslije treninga uz mjericu proteina koliko meda?
hvala |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
negdje sam procitao da jedna žlicica cca 21g meda ima cca 17 g UH (što je 82%) tako da si možeš racunat otprilike ili kako ja planiram jednu jušnu žlicu poslije treninga kad si ga kupim za oporavak
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
budem ja onda 1 kafenu maznila jer pijem protein delight, a on vec ima malo vise UH pa da ne bude previse ;) thnx
|
|
Valentina88
Cita FAQ Joined: 20 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja praktikujem med i cimet vec nedeljama...dobar je i za imunitet, ali i za mrsavljenje...ne znam da li je mozda psiholoski faktor u pitanju, ali imam utisak da mi je stomak sve ravniji i ravniji :)
Evo podelicu sa vama savete koje sam pronasla, vrlo su jednostavni i ne zahtevaju nikakav poseban trud http://mrsavljenje.co/2012/06/cimet-u-dijetama-i-mrsavljenju/ Srecno!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |