POzdrav:) |
Post Reply |
Author | ||
Hemlockelfdancer
Cita FAQ Joined: 19 Rujan 2012 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Rujan 2012 at 13:20 |
|
Svidja mi se vasa web stranica, forum i nastojanje da jedni drugima dajete korisne savjete na temelju vlastitog iskustva:)
Moja prica s fitnessom i zdravom prehranom pocela je prije par godina nakon skidanja prekomjerne težine i borbe s dijabetesom. I evo, od trenutka kad sam naucila sve o dobrobitima zdrave prehrane i vježbanja, može se reci da sam postala opsjednuta svime u vezi zdravog života. Inace imam 25 godina, probala sam mnogo razlicitih vrsta treninga i volim smišljati menije zdrave prehrane. Trenutno ucim da bi dobila licencu osobnog trenera pa eto mozda i ja mogu pomoci s kojim korisnim savjetom:) Suplementi su mi totalna nepoznanica (osim onoga što mogu izvuci iz hrane) tako da se nadam da cu nešto više doznati o tome ovdje:) |
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobrodošla
|
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobrodošla :)))
|
||
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
||
zadranka23
Cita FAQ Joined: 26 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Takodjer, dobrodošla Možeš li mi napisati kako ide postupak dobivanja licence osobnog trenera? Što moraš položiti, gdje i sl. Edited by zadranka23 - 19 Rujan 2012 at 16:11 |
||
fizio27
Cita FAQ Joined: 18 Rujan 2012 Location: Zg Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Welcome! B-)
|
||
Hemlockelfdancer
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hm, sad tek vidim da sam zaboravila napisati da zivim na relaciji Hrvatska - Sj.Amerika tako da ne znam koliko ti mogu pomoci oko edukacije u Hrvatskoj:)
Znam jedino za višu trenersku školu koju je moja prijateljica pohadjala evo tu je neki stari link:http://www.sport-pgz.hr/content/view/102/1/ |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kineziološki fakultet, viša trenerska.imaš koliko znam u ZG, RI, ostale gradove nebih znao dal postoji.Školovanje je 6 semstara (+ 2 opcija)
|
||
zadranka23
Cita FAQ Joined: 26 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako je ona to napisala mislila sam da to nešto kratko traje ..al je to ocito tako samo u Sj. Americi Sad mi je kasno na 5. godini faksa mijenjati smjer |
||
Hemlockelfdancer
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovdje ti to traje oko godinu-dvije, ovisi koji smjer ideš. U tih godinu dana polažeš teoriju prehrane i fitnessa, prvu pomoc, teoriju o vježbama snage i razlicitim treninzima, onda imaš malo psihologije i kako biti leader, izradjuješ programe za klijente i ako uspješno sve odradiš u godinu dana, dobiješ novo zanimanje:)
I inace ti je skoro svuda u svijetu tako, osim kod nas:P |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I bolje da je tako, puno stvari u USa je lošje nego kod nas, tako i ovo.Nema instant rješenja kod nas.Ovo 3 godisnje skolovanje kod nas koliko god bi moglo biti dublje i bolje ipak daje osnovne info o svem navedenom dolje, + fiziologiju, anatomiju, i puno drugih predmeta koji su osnove koje treba znati prije slaganja programa uopce. Ne znam kaj sve gore uce , al znam da ti je dovoljna i jedna povrsna NSCA licenca, odes i polozis i to je to Edited by The Phoenix - 20 Rujan 2012 at 23:50 |
||
Hemlockelfdancer
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imaš potpuno krivo mišljenje, ja imam iskustva s oba sustava i mogu ti reci da je ovdje puno teže i više nauciš. Barem ovo gdje dobiješ licencu na državnoj razini. Mislim možeš ti ici na obicne courseve i dobiješ papir npr. da si instruktor zumbe, ali to nema veze sa zanimanjem osobnog trenera.
U Hrvatskoj sam završila kineziologiju, ali zbog profesora, nacina studiranja i drugih stvari sad tek vidim koliko ne znam:P |
||
Hemlockelfdancer
Post Options
Thanks(0)
|
|
A uostalom nije ni bitno, i da je lakše, zašto ne uzeti instant rješenje i do kraja života raditi nešto što voliš, a ne se tri godine muciti, bankrotirati zbog školarine i onda ne možeš naci posao jer su uzeli nekoga tko je bio na dvotjednom tecaju:P
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
istina da nikakav fax ne pomaze ak sam ne radis i ne trazis znanje ,no moze se puno izvuci ukoliko ganjas profesore i zahtjevas vise, neusporedivo vise neg na vikend tecaju
|
||
fizio27
Cita FAQ Joined: 18 Rujan 2012 Location: Zg Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovo je stvarno odlicno! da li možda imaš info da li je u Kanadi tako? mislim na takvu edukaciju? a i meni bi super pasalo, zdravstvene sam struke (fizioterapeut), plus što obožavam trening i dosta imam iskustva u timskom radu u rukometu, nogometu, odbojci...
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |