kupujem role |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |
haley20 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 20 Travanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 10 Svibanj 2008 at 16:59 |
naime, kupujem role. ali, stvar je u tome sto nazalost ne mogu dat vise od 500kn za njih. citala sam puno i po drugih forumima i dosla do ovog zakljucka: - roces su dobre al su dosta teske, i kopca lako pukne. - rollerblade su takodjer dobre, spark model valjda najbolji.. - k2 i salomon su jako dobre. no sve su skupe ko sam vrag jel zna tko di ima kupiti role za 500kn? ja nosim broj 4š.. jel prodaje tko od vas.. |
|
H@ley
|
|
![]() |
|
jedna_mala ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja imam role iz metroa i cisto su mi ok.. a nisu bile ni skupe.. cca300-400kn..
|
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Ako mislis kupovati po takvoj cijeni, pricekaj š2. mj i rasprodaje u K2. Vec sam rekla da su mi K2 ipak naj naj, a u š2. mj ti imaju rijesavanje pa ih nades i po 500 kn.
Strpi se onda jos ovu sezonu. |
|
![]() |
|
xenic ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
neznam da li smijem napisati ali ja prodajem role...
prosle godine pala sam i slomila ruku pa mi ne pada napamet stati ponovo na njih usprkos velikoj zelji ![]() imam salamon siam 7.0, broj 38 (inace nosim 37)... ako ima zainteresiran neka mi se jave |
|
![]() |
|
haley20 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 20 Travanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 23 |
hvala theia.. di je uopce k2? (nisam iz zagreba pa pojma nemam) probat cu se strpiti. dotad cu koristiti svoj orbitrekic |
|
H@ley
|
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Na Radnickoj cesti (kod autobusnog kolodvora) i u Preckom (Shopping centar Precko). |
|
![]() |
|
bekica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 64 |
hello!e ja sam bila prosli tjedan u zg i u maksimirskoj(tam di je onaj dublin pub:)valjda to je maksimirska
![]() |
|
![]() |
|
bekica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 64 |
da htela sam rec da sam bila u radnickoj i da nema,a do preckog bilo predaleko
|
|
![]() |
|
jel netko zna dali ima u vzu u turbosportu k2?ili salamonke
|
|
![]() |
|
Strippy ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Travanj 2008 Status: Offline Points: 56 |
imaš akciju u hervisu..rollerblade za 599 kn |
|
![]() |
|
šta nema? Pa tamo im je glavni duckas + servis. ![]() |
|
![]() |
|
e bila sam i jucer opet.PO ONOJ KISI.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
oce mi ko odgovorit vise ili ne
|
|
![]() |
|
A jooooooj....
![]() Ja sam pobornik K2 rola, i nema konpromisa. Dugo se rolam i ovo ti govorim iz iskustva. A znam da ih imaju SAMO u Radnickoj i u Precko shopping centru. Za druge role ne znam.... |
|
![]() |
|
dobro.bila sam u radnickoj draga,ali reci mi kako se zove taj ducan i blizu cega je.jer sam bila u radnickoj...
|
|
![]() |
|
.....i nisi našla ducan (u radnickoj)? ili?
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |