BioTech? |
Post Reply ![]() |
Page 123 5> |
Author | |
Stribi ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 15 Sijecanj 2007 at 23:03 |
jel se isplati kupovat to? sudeci po cijenama ocito nije nesto vrhunsko...
|
|
ne postoji objektivna stvarnost, sve je stvar subjektivnog dozivljaja
|
|
![]() |
|
Slyster12 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 93 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaobilaziti u sirokom luku.
|
|
![]() |
|
themaja ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Biotec ima kavlitetne sirovine
|
|
![]() |
|
caba ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Otkud to znas?? |
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
![]() |
|
themaja ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Receno mi je tako i vidim citat
|
|
![]() |
|
caba ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Ok znaci zans sa sigurnoscu.Ok nema problema kad je tako |
|
|
|
![]() |
|
Slyster12 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 93 |
Ovo je apsolutna glupost.
Biotech je bio na neovisnoj analizi i rezultati su porazavajuci. Ne samo da se sastav ne slaze s onim sto pise na kutiji(na š00 grama nije 80 grama proteina nego 70) vec je i pronadena velika kolicina neke zelene NEIDENTIFICIRANE tvari. Tko voli nek izvoli. Za sve koje zanima detaljnije neka pretraze forum teretana.net. |
|
![]() |
|
Ma ovo iznad sam napisao vise ironicno. Btw jedan moj prijatelj je nosio taj whey (bio tech-ov)na analizu(da se uvjeri zasto nije dobar) analiza je pokazala da taj proizvod sadrzava tu neku zelenu tvar -analizom nisu mogli utvrditi sta je ona. Ali posto neki ljudi tvrde da je on veoma kvalitetan i misle da su nase tvrdnje neutemeljeno neka ga slobodno koriste
|
|
|
|
![]() |
|
a kad odnesete na analizu druge proizvode je kao bolje..Joj..
|
|
![]() |
|
Pa nitko ti nije zabranio da ga konzumiras (biotech) |
|
|
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Slyster, cije ti proizvode (protace) koristis?
|
|
![]() |
|
Ja koristim Proteine od Sciteca.Najbolji omjer kvalitete i cijene.
|
|
![]() |
|
ima i boljih od sciteca.Ne mislim pritom na biotech. |
|
![]() |
|
Ima boljih ali i duplo skupljih.S tim da kvaliteta nije duplo veca.
Dakle neisplativo.Ja koristim scitec prilicno dugo a probao sam dosta drugih proizvodjaca i do sada sam prilicno zadovoljan scitecovim proteinima. |
|
![]() |
|
mene osobno smeta sto na njihovim proizvodima ne pise od kuda je protein..pricaju da je sirutka, a u sastavu pise soja.a sojini proteini, su manje vrijedni.jedina stvar koju ja smatram neisplativom je kad ne znam sto kupujem
Edited by themaja |
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Da, ali scitecovi su tako njam, njam.... Biotech nisam ni probala pa ne znam, ali ove sto sam do sada papala, scitecovi mi imaju najfiniji okus.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |