Olimpijske vjezbe/ dizanja |
Post Reply |
Author | |
Franz
Cita FAQ Joined: 29 Rujan 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Rujan 2012 at 18:32 |
Zanima me par stvari u vezi olimpijskih vjezbi.
Koji se broj ponavljanja preporuca? koja kilaza je najoptimalnija, broj serija? full body se podrazumijeva ili split? takode brzina izvodenja |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nema tu full body, ili split treninga kao bodybuilding.. tu odradjujes eksplozivnost i snagu..
Ja dok sam trenirao sa dizacima, vidio sam da rade npr 5x3 ponavljanja, pa 5x1.. Ako nisi trenirao bas kod nekog trenera, nemoj se upustat u to jer ces se ozlijedit.. Edited by davor23 - 04 Listopad 2012 at 12:44 |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
+1 definitvno ne raditi bez dugotrajnog ucenja, osim što ceš se ozljediti, vjeruj, i naucit ceš krivo i onda to NIKAD neceš ispraviti. Rade se u nižim ponvljanjima ne preko 5-6 a obicno ni preko 3
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Franz ako te to stvarno zanima, potraži najbliži dizacki ili powerlifting klub
Ako ne, pravac youtube, clanci sa oznakama weightlifting, slike, dijagrami itd i sam lagano isprobavat |
|
Franz
Cita FAQ Joined: 29 Rujan 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma nije problem izvodenje. ucio sam ih(nesto preko youtubea nesto od kolega koji imaju iskustva) tj vec preko godinu dana izvodim. nego me najvise zanimala brzina izovdenja i ponavljanja jer sam tu cuo dosta razlicitih stvari.
svejedno svima hvala :) |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
nema tu prevelike mudrosti, što brže i eksplozivnije izvodiš sve oly pokrete, a ponavljanja..ako vec radiš cc godinu dana trebao bi znat nešto malo više i sam sebi odgovoriti ali pretpostavka je da se radi manji broj ponavljanja u hrpi serija. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |