Evo i mene! :)) |
Post Reply |
Author | |
Rummi
Cita FAQ Joined: 12 Listopad 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Listopad 2012 at 22:19 |
Pozdrav svima!
Ovdje sam jer mi treba malo dodatne motivacije i ko za vraga našla sam podforum tocno kakav sam tražila tako da informacije o mom trenutnom fizickom stanju odlaze u fitness.com.hr izazov - transformiraj se. Malo o meni: Bavim se crtanjem, psima i završavam tecaj za web dizajnera. U zadnjih dvije godine postepeno sam se uspjela riješiti 16kg držeci se prehrambenog plana ko pijan plota. Tjelovježbu sam dobivala od konstantnog bicikliranja, hodanja po gradu, veranja po Sljemenu i ludovanja na plesnom podiju. Sve umjereno, zato i jesam tu. Želim se ozbiljno bacit na tjelovježbu i treba mi mjesto koje ce me motivirat na to. Nadam se da sam ga pronašla. Puno pozdrava i ustrajanosti svima! ...znam da ce meni trebat hehe Rummi |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošla Rummi
|
|
Rummi
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Avangarde :)
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla :)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
vedi08
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2012 Location: rijeka Status: Offline Points: 135 |
Post Options
Thanks(0)
|
wellcome :)
|
|
Rummi
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala svima ^_^
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |