Koliko cesto vježbati? |
Post Reply |
Author | |
Rummi
Cita FAQ Joined: 12 Listopad 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Listopad 2012 at 21:54 |
Pozdrav! Tražila sam ovakvu temu pod vježbanje i vježbe no nisam našla. Spadam u recimo nedisciplinirane vježbace. Vježbam yogu i u pokretu sam dnevno 4 sata. No sada bi htjela nabacit malo mišicne mase, a svi savjeti na koje sam naišla govore da maksimalno vježbam samo 3-5 puta tjedno i da nejdem iznad 45min. I da smanjim cardio na što je moguce manje. Sada, ako ima ko iskustva sa time zanima me dali to drži vodu ili mogu svaki dan vježbati i dalje dobiti rezultate? (ko dobar pionir u naprjed sam se opskrbila proteinima) |
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako zelis masu onda 3xtjedno sa utezima, osnovne vjezbe tipa deadlift, squat i press. Ne mozes se ubijat od cardia ako ti je cilj masa. Odluci se sta zelis radit i kreni, nemozes sve odjednom. Pozz
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
a ako je rijec o defki?
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Barem 4xtjedno i naravno druge vjezbe i vise high intensity cardia.
|
|
-sly-
Cita FAQ Joined: 11 Listopad 2012 Status: Offline Points: 60 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovako na jednom drugom forumu sam procitao da za rast misica ne treba ici vise od 3 puta tjedno u teretanu tj ne preporucaju zbog odmaranja misica..... e sad posto sam pocetnik zanima me dali da idem vise od 3 puta da ojacam tjelo nekih mjecec-dva pa kasnije po tom modelu? stvar je u tome sto sam platio teretanu na neograniceno ;D
i krenuo sam s trcanjem onda kad ne idem u teretanu 1-2 tjedno oko sat sati 15min jer zelim skinut par cm sala s trbuha.... dali mi je pametno ici trcati ako zelim nabijat masu? Edited by -sly- - 17 Listopad 2012 at 15:19 |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
prvo kažeš da želiš masu, onda da želiš skinit salo sa trbuha (definicija) :D što želiš na kraju? napisao ti je Extreme iznad i za jedno i za drugo. Bolje radi HIIT nego trcanje 1:15h pozz |
|
-sly-
Post Options
Thanks(0)
|
pa zelim i jedno i drugo..... hocu maknut spek sa trbuha i dici masu.... cuj trener mi u teretani rekao da trbuh skidam vjezbama za noge i trcanjem
Edited by -sly- - 20 Listopad 2012 at 15:14 |
|
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
mozes 5 puta tjedno ali sa dobrom podjelom treninga, i sa kratkim treninzima od 45 min di bi radio ponavljanja 6 do 10 po seriji sa vecim kilazama, uz dobru prehranu i dobar san i eto ti brzo rezultata
|
|
-sly-
Post Options
Thanks(0)
|
evo prestao sam trcati.... zahvaljujuci avangarde :D tnx kaj si mi otvorila oci...
idem pon sri i petak u teretanu.... i zakljucio sam da je tako najbolje danas (sri) sam isao a osjetio sam da mi se misici nisu oporavili od pon.... |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
šta si radio u ponedjeljak, a šta danas? |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |