napokon skupih hrabrost :) |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |
vedi08
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2012 Location: rijeka Status: Offline Points: 135 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Listopad 2012 at 18:30 |
odbijala sam napravit temu tu, jer iskreno, me bilo sram, ali j***m mu sunce, skidanje kila i oblikovanje tijela je proces koji traje i trajat ce jos neko vrijeme, pa rekoh sto da ne...
dakle, moj startni datum je 10.2.2012 cilj je skinut 30 kg viška do 10.02.2013 vazem se jednom tjedno, centimetre mjerim jednom mjesecno i fotkam se jednom mjesecno prvo mjerenje(10.02) : zadnje mjerenje (28.9): 104.2 kg 86 kg prsa: 114cm 102cm ispod prsa: 103cm 89cm struk: 100cm 88cm pupak: 117cm 105,5cm bokovi: 105cm 98cm natkoljenice: 60cm 56cm potkoljenice: 41cm 38,2cm nadlaktice: 37cm 30,5cm podlaktice: 25,5cm 23cm a sad onaj najkriticniji dio, fotke naravno, trbusina je i dalje najveca, ali strpljen spasen ne? :P ugl, u teretani sam i dalje, prehrana je i dalje tu, nisam odustala ( strah me gymke :D ) rezultati su tu, trenutno stojim s kilama malo, ali bude i to krenulo opet idemo do zadanog cilja, vidjet kako je to, pa onda idemo jos dalje |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
[/QUOTE] u teretani sam i dalje, prehrana je i dalje tu, nisam odustala ( strah me gymke :D ) rezultati su tu, trenutno stojim s kilama malo, ali bude i to krenulo opet idemo do zadanog cilja, vidjet kako je to, pa onda idemo jos dalje [/QUOTE]
go girl |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vediiiii, odvažila si se i ti napokon!
Držim fige! |
|
LiveStrong
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo, bravo
Samo tako dalje |
|
vedi08
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2012 Location: rijeka Status: Offline Points: 135 |
Post Options
Thanks(0)
|
zika, a sto cu, bila bi zadovoljnija da ide brze, ali posto se tu radi od salu koje sam skupljala 22 godine, valjda je samo fer da ga skidam duze :P
mozda ce tko imat jos kakav savjet nikad se ne zna :)
Edited by vedi08 - 11 Listopad 2012 at 19:29 |
|
katniss
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravo, samo tak nastavi i dalje
ide to prema željenom cilju, držim fige da uspiješ u svemu
|
|
This is not goodbye, this is bonjour!
|
|
vedi08
Post Options
Thanks(0)
|
jucer sam si povecala tezine u teretani, kao velika sam pa mogu i sad imam upalu misica :D tko bi rekao da je ona sipka tako teska :D
danas pocinjem i sa jutarnjim kardiom doma, imam orbitrek pa cu se njime zabavit a navecer standardno teretana (idem 6 put tjedno) a evo i nekoliko primjera jelovnika, pa slobodno savjetujte: o1: 50 gr integralnog kruha, 70 gr pilece (slim & fit), kava, 2 žlicice abc namaza (cca 20 gr) o2: kuhani kelj i krumpir, kuhana 2 jaja + 1 bjelanjak, 50 gr integralnog, 3 mandarine o3: 5 badema, whey (jedna doza s vodom) - prewm o4: 70 gr tune, 50 gr integralnog kruha, caša jogurta 0.9mm (cca 2 dcl) o1: 2 jaja, kava, naranca o2: 130 gr piletine, 50 gr integralnog kruha, kupus na salatu o3: whey - prewm o4: 50 gr integralne rize, 10 gr parmezana, 100 gr posnog o5: jogurt 0.9mm - 2 dcl cca o1: 2 jaja, 60 gr pilece (slim & fit), kava o2: kuhani fažol i mrkva, kupus na salatu, 4 badema o3: kuhani fazol i mrkva, kupus na salatu o4: 3 mandarine o5: 70 gr tune, 50 gr kruha (bijelog) o1: 40 gr zobenih (kolln), banana, 2 dcl mlijeka 0.9mm, kava o2: 2 pecene paprike punjene gaudom o3: 50 gr kruha (bijelog), 80 gr pilece (slim & fit), 180 gr jogurta, 2 žlice ketchupa o4: pecena srdela, kuhani krumpir - nisam vagala s tim da trenutno pijem hektolitre caja jer sam bolesna, a uzimam i c vitamin
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo, pohvale na trudu i rezultatima koji su ocigledni Samo nastavi tako.
|
|
vedi08
Post Options
Thanks(0)
|
ja bi bila puno zadovoljnija da to ide puno brze :P ali jbg, sto je tu je u prvoj do cilja :D
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
whey uzimaš kao prewm? |
|
vedi08
Post Options
Thanks(0)
|
to popijem ili pred trening ili odmah poslije treninga, ovisno o ostalim obrocima, tako da kako kad, ovo za jelovnik od zadanaj 4 dana bio tako da je tad bio prije treninga
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
aha, kužim ja uzimam oko 15g wheya prije treninga + neko voce kao prewm, a poslije jos 20 g proteina (mjericu whey-a) sa pola banane..nekako mi tako najbolje, da mi kick za trening, a poslije naravno za "zaštitu" mišicne |
|
vedi08
Post Options
Thanks(0)
|
zasto s vocem?
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
isto kao i ti jedem složene UH + P oko 2 h prije treninga, a voce (bude to najcesce jabuka) i whey nekih pola sata prije jer je brz UH što je dobro za sam start treninga a buduci da vidim da si napisala da pocinjes s vecim tezinama predlozila sam ovo pa da probas ako ti odgovara |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
voce prije treninga ti da dodatnu energiju:)) nije uopce loše
ja volim kad dodjem krepana s posla poklopat neku vocku uz malo proteina i onda trening ide nekako bolje |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
same here.. to sam joj sugerirala jer vidim da uzima s bademima whey prije.. mislim da bi bolje bilo te bademe izostaviti prije treninga zbog masti (opet ovisi koliko uzme tih badima)i ostaviti za pred spavanje, a ovdje dodati vocku.. |
|
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |