Pozdrav :D |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | |
jelava
Viden/a u gymu Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Listopad 2012 at 21:05 |
Pozdrav forumaši i forumašice ! ;) Zovem se Ante . Imam 17.5 godina . Profesionalno se bavim košarkom . I neznam što više da Vam kažem :D Visok sam 201 cm i imam 103 kg . Za svoju visinu i težinu dosta toga mogu i nije problem ni u trkanju ni u nicemu problem je u tome što koliko got ja trenirao i trao se i 2 x dnevno nikako se riješiti masnih naslaga dok neki "tukci" žderu ko "prasci" i ne "taru" se ko ja nemaju ni truni masnih naslaga . Prehrana mi je jako loša , dobro u zadnje vrijeme sam poceo nešto ubacivati pomalo ali sve je to slabo . Sada samo odlucio gotovo je i hocu normalnu prehranu ! |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošao,
ako trebaš pomoc ili savjet stavi kako sad radiš i kako planiraš pa ce ljudi možda imati neke ideje |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav Ante.. nisi jedini s problemom masnih naslaga dok ostali jedu ko "prasci" ima nas jos Nego, sto se tice prehrane-- baci se na citanje https://www.fitness.com.hr/forum/nutricionizam_forum4.html
pozz |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao
što se tice masnih naslaga ništa ne brini sve se to da srediti dobrom prehranom i ništa ne brini za prašcice koji jedu što god hoce kad udješ u štos i pocneš se kvalitetno hraniti bez previše razmišljanja, osjecat ceš se bolje od tih koje sve i svašta trpaju u sebe i izgledati ceš puno bolje od njih Kao što ti Avangarde kaže baci se na citanje, pogledaj i primjere jelovnika tu na forumu i polako kreni.... Lipi pozdrav |
|
jelava
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Vam svima ! Evo nasao sam neki plan prehrane ... pa bih vas pitao sto mislite . Uz veceru sam dodao jos tekuci jogur 0.9 % m.m. te iza svakog treninga 1 mjericu gold wheya pomjesanu u vodi . http://postimage.org/image/bp4gdt7bp/ |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
no, no, no.. 3 obroka i jos k tome pre pre malo hrane.. 1 jaje za rucak :) ?? znaci na podforum https://www.fitness.com.hr/forum/moj-dnevni-tjedni-jelovnik_topic1632.html vidjeti princip kako se ljudi hrane i onda se bacit na citanje što, kada i kako ovaj primjer sto si dao- BIG NO |
|
jelava
Post Options
Thanks(0)
|
to je kao neka djeta ... za 15 dana 10-15 kg kazu da djeluje |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
No comment any more.. |
|
jelava
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti ;)
|
|
crna.mamba
Cita FAQ Joined: 03 Rujan 2012 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav
to sto si stavio je medicinska dijeta i koliko znam daje se uglavnom bolesnicima s prekomjernom težinom koji moraju brzo smršaviti zbog operativnog zahvata. inace, priznajem da sam prije oko..hmm..7 godina bila na njoj (oke, bila sam klinka u pubertetu koja nije imala pametnijeg posla ni znanja pa je isprobavala gluposti ) nekih 10-ak dana, a i znam nekoliko ljudi koji su radili istu glupost.. moja sjecanja na tu dijetu su uzasna slabost, krcenje stomaka od jutra do sutra, kuhana jaja i dvopek jos duuugo poslje nisam mogla pogledat koliko su mi se zgadili, kile ti se vrate doslovno cim pocnes malo normalnije jesti... sve u svemu.. ne muciti tako tijelo.., procackaj po forumu i naci ces puno pametnije, zdravije i djelotvornije jelovnike :) |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
Prvo, na ovu visinu, kilazu i godine ti bi trebao na dan uzimati cca 2300kcal. Prvi savjet- ubacit jos hrane
7:00 - jedan iscjedjeni limun 7:30 - zobene pahuljice (30g) s mlijekom 0.5% m.m. ---OVDJE MOŽEŠ ICI VIŠE SA ZOBENIM + DODATI PROTEINI (ja jedem 30g, a na 1400kcal sam) ili 3-4 jaja (jedan žutanjak) + caša nemasnog mlijeka + DODATI UH - omega 3 i vitamini i minerali 14:00 meso 250 g (piletina,puretina,junetina...) + zelena salata s maslinovim uljem-- DODATI SLOŽENE UH ili zelenjava ili riba + omega 3 (DODATI SLOŽENE UH jer slijedi trening) 14:30 - 15:30-16:00 TRENING U TERETANI (PONEDJELJAK , SRIJEDA , PETAK) 16:00 WHEY 30g pomješan S DESKTROZOM 17:30-19:30 TRENING 19:30 pwm - 30 g wheya pomješanog s groždjanim šecerom 20:30 meso 250 g ili kuhani bjelanci 3-4 ili tuna u konzervi s kuhanim povrcem i maslinovim uljem --ISTO BI JA UBACILA SLOZENI UH UZ MESO + omega 3 21:00-23:00 Opet trening 23:00 30 g wheya pomješanog s dekstrozom + 0.9 % mm tekuci jogurt 00:00 spavanje * trening u 21:00 vecinom imam 2-3 x tjedno nemam sad svaki dan SUBOTA UTAKMICA ne baš svaku subotu ali kada nema utakmice odradim jedan trening i popijem iza njega whey 30 g i drzim se ove prehrane NEDJELJA UTAKMICA 100 % Da li bi vi nešto korigirali ? Mjenjali ? VISINA : 201 cm TEŽINA : 103 kg CILJ : IZGUBITI MASNE NASLAGE I DOBITI MIŠICNU MASU Nekuzim ovo s treninzima? nekad se dogodi da imas tri treninga u danu? definitivno za definiciju ne bi trebao ici ispod 2300kcal, cak bi i 2500kcal bilo taman. Takodjer, dodati još medjuobroka jel koliko vidim imaš 3 veca obroka, i 3 pwm. Ja bi dodala bar jos jedan MO pozz Edited by avangarde - 19 Listopad 2012 at 20:32 |
|
jelava
Post Options
Thanks(0)
|
Da ima dana da iman teretanu i 2 treninga u razmaku od 14:00-23:00 h znaci u tom razdoblju imam oko 5:00-6:00 h treninga
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
ok, znaci trebaš nakrcat još hrane u ovaj jelovnik. Pretežito si slab s složenim UH .. poslije treninga trebaš jesti UH+P. Znam da popiješ whey s desktrozom al to su brzi UH i P. Nakon toga, dakle nakon treninga jedno 1-2h trebaš jesti UH+P . Racunaj okvirno 2500 kcal da trebaš unijeti da bi gubio mast. Premalo hrane ce ti usporiti metabolizam i može dovesti do katabolizma.
pozz Edited by avangarde - 20 Listopad 2012 at 20:24 |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
i da: https://www.fitness.com.hr/prehrana/dodaci-prehrani/Obroci-i-suplementacija-prije-treninga.aspx ;)
|
|
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
vidis ti koje muke, ja pak dok nisam prestao trenirat kosarku, i to je isto bilo skoro stalno 2 puta dnevno nikak nisam mogao nabaciti misice.tek kad sam prestao sam uspio. svaka hiža ima svojeg križa
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
ja ne razumijem tko može odraditi kvalitetno 5 sati treninga ja bih si ovdje nakrcala hrane i hrane da radim što on radi Edited by avangarde - 20 Listopad 2012 at 20:31 |
|
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |