Helou |
Post Reply |
Author | |
bumbar
Cita FAQ Joined: 29 Listopad 2012 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Listopad 2012 at 12:50 |
Evo i mene napokon. 2m visine, 135 kg, dakle 30 kg previse, nekad sam se bavio boksom, imam problema sa koljenom i trazim nešto za trenirati ... primam sve ideje ...
|
|
vedi08
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2012 Location: rijeka Status: Offline Points: 135 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošao :)
sto ti je cilj? skinut visak? sto je s koljenom?
|
|
bumbar
Post Options
Thanks(0)
|
a pa naravno :D skinut jedno 30 kila, svojedobno sam to uspio sa thai boxom i imao sam idealnu tezinu i super sam se osjecao ... ali sada to ne mogu. a koljeno .. iskrenuo sam ga pa mi je sada nestabilno, treba misice ojacati i kile skinuti pa ne bi bio problem ...
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
mislim da bi kod tebe samo staticni trenininzi došli u obzir. Teretanu nisi razmatrao? osobni trener bi znao što smiješ, a što ne od vježbi i prilagodio ti program |
|
vedi08
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2012 Location: rijeka Status: Offline Points: 135 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako nije doslo do nikakvog ostecenja mogao bi radit treninge bez problema
naravno u svojim mogucnostima ja bi ti preporucila teretanu isto, jer sve grupne aktivnosti nisu prilagodene indivui, a ti ipak trebas pazit na to koljeno svi ligamenti citavi? ne zaboravi i prehranu promjenit to je idealna kombinacija za gubitak kilograma
|
|
bumbar
Post Options
Thanks(0)
|
a je ... osobni trener je super ali taj sport kosta od 1500 na vise kn mjesecno a to mi je stvarno van cjenovnog ranga, nisam celebrity
Edited by bumbar - 29 Listopad 2012 at 20:53 |
|
bumbar
Post Options
Thanks(0)
|
A sto se tice ligamenata, pa citavi jesu ... ali nisu u najboljem stanju. Kao sto sam rekao, gubitak kilograma je vrlo bitan, i zato i trazim nesto da idem na skidanje kila dugorocno, ne nekakve gluposti tipa dijeta od mjesec dana i sl ...
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pocni polako prvo sredi prehranu vec ceš samo s time poceti gubiti kilograme.
Nakon toga pocni se više kretati, možeš poceti i sa šetnjom, brzim hodom ili biciklom, moraš si sam dozirati malo po malo vidjeti ceš koliko možeš. Naravno svakim danom ceš moci više i više, i biti ceš zadovoljan sam sa sobom. Možeš pogledati program od 5 tjedana za 5 kg masti manje od Extremefita u dijelu Mršavlenje i probati s njim, daje dolicne rezultate. Možeš i pogledati site fitnessangels.net na kojem imaš dio zapocnite u kojem je program od 4 tjedna 3x tjedno trening... Moraš se samo naoružat strpljenjem i krenut rezultati ce sigurno doci. Sretno |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |