laneno ulje |
Post Reply |
Author | |
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Travanj 2008 at 16:27 |
gdje se moze nabaviti? jel u uobicajenim ducanima tipa konzum ili...?
za sto ono tocno sluzi, kako i kada ga je najbolje konzumirati? ako imate kakvih iskustava sa njime,napisite! |
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
imas u biljnoj ljekarni lavanda u petrinjskoj kosta ti cca 30 kn.. tamo sam ga vidjela.. drugdje ne znam.. nikad ga nisam konzumirala tako da taj odg prepustam nekom drugom |
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo ja kupila danas laneno ulje.. meni nije tak bljutavo kao što drugi pricaju da je.. da se popit... sad i mene zanima za što je sve ono dobro?
|
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jao...ne opet Search po netu! |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
haha...
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
jesi probala lanene sjemenke (mljevene) iz DM-a? |
|
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
nisam.. okus? kakav je? jel fino? to jedeš samo ili dodaješ u nešto od hrane?
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
60g zobenih, š0g lanenih, 30g badema, polumasni jogurt.
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Okus je dosta blagi, meni odgovara, nije neki gurmanski dozivljaj, ali nisu ni fuj. U principu se ne jede samo jer toga ne treba puno pojesti. Moje kombinacije su: jogurt i slicno + š-2 velike zlice lanenih posni ili zrnati + š-2 velike zlice lanenih salata + lanene kruh + mlijecni namaz + lanene posipane gore, a najnajdraze mi je: paradajz + krastavac svjezi + posni + lanene (pa cak i malo luka) mljaccc A uz lanene treba piti dosta vode i to je super za probavu! |
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije ista stvar što i laneno ulje! Potražite malo po netu koja je razlika! |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |