Pozdrav svima |
Post Reply |
Author | |
Blue
Cita FAQ Joined: 18 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Studeni 2012 at 19:26 |
Evo ponovo i mene nazad na ovaj forum. Prije godinu dana sam ga aktivno citala i pratila, no što zbog posla što zbog drugih obaveza sam vas zapostavila :)
No nisam zapostavila vježbanje i prehranu. E sad zašto sam opet nazad. U zadnje vrijeme osjetim da sam malo "stala" sa pracenjem prehrane, treninga i sl. pa eto me ovdje da se informiram šta ima novo te kako bi našla nove izazove i ciljeve kojima težim :) Eto. Samo kratki pozdrav za sada |
|
tortica
Viden/a u gymu Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav
koje vježbe radiš? |
|
I najduži put pocinje prvim korakom
|
|
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla nazad :)
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
Blue
Cita FAQ Joined: 18 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sad sam se tek sjetila da ste mi se vjerojatno javili ovdje
Uglavnom da odgovorim tortici: kombiniram više "vrsta" vježbanja jer sam skužila da mi to baš odgovara (kardio, utezi i pokušavam ubaciti jednom tjedno i pilates) Trenutno sam ispala iz nekog redovnog režima, pa sam si smislila plan i od ponedjeljka krecem. Kondicije relativno imam, pa evo pitanje za iskusne: hoce mi biti previše 2x tjedno cardio, 2x tjedno utezi, 1x pilates? S obzirom da zadnjih mjesec i pol nisam baš bila tako redovna. |
|
tortica
Post Options
Thanks(0)
|
ne znam ti to reci, ali imam još jedno pitanje
jesi zadovoljna s kilažom/izgledom i koji ti je cilj? ja isto krecem u ponedjeljak. ovo mi je bio recovery week. idem na program za fat loss. jedva cekam. baš me zanima koliko mogu promijeniti svoje tijelo. na bolje, naravno! |
|
|
|
Blue
Post Options
Thanks(0)
|
cilj su naravno kile i centimetri u minus :) skužila sam da stvarno vrijedi ona da su mišici teži od sala..tako da vježbanjem smanjujem centimetre, a kile ponekad ostanu na istom..
idealno bih 20kg dolje..sad sam krenila opet kombinirati kako da to napravim..tijelo i metabolizam sam pokrenila sa nekim izmjenama koje sam napravila u zadnjih godinu-dvije..no trenutno sam u fazi mirovanja (ništa se ne dogadja sa kilogramima) pa bi to opet nekako potaknila.. nadam se i pomoci malo ljudi ovdje :) fat loss program: i ja bi to |
|
tortica
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Blue
Post Options
Thanks(0)
|
hvala..odmah se bacam na citanje :)
|
|
tortica
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
|
|
Bojann27
Cita FAQ Joined: 30 Listopad 2012 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav od Bojana iz Splita...85kg na 186 cm. Zadovoljan!
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
sa cim si zadovoljn....? :D
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |