izbaciti ugljikohidrate?!?...S.O.S. |
Post Reply |
Author | ||
Aиå&
Viden/a u gymu Joined: 26 Svibanj 2008 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Svibanj 2008 at 12:17 |
|
ljudi trebam hitnuu pomoc!!!...naime...zelim smrsaviti 3-4 kg i cula sam za dijetu gdje potpuno iz prehrane izbacis ugljikohidrate....nisam sigurna jeli to ucinkovito??....inace ja nisam debela ali radi sporta kojim se bavim trebam jos smrsavit...moolim vas pomozite mi!!! HITNO JE!!!
Edited by Aš080;å& |
||
Aиå&
Post Options
Thanks(0)
|
|
pomozite molim vass....ako ne smrsavim necu moc na natjecanje... ....HEELPPPP....
|
||
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako se bavis sportom i ako ides na natjecanje ni u kom slucaju nesmijes izbaciti ugljikohidrate iz prehrane pogotovo ujutro i nakon treninga jer ti to sigurno nece donijeti zeljene rezultate. Ne znam u kojem vremenskom periodu ocekujes tu promjenu, ali svakako probaj malo drugacije organizirati prehranu i crobni trening niskog intenziteta ujutro na taste.
|
||
www.fitness-trening.com
|
||
tona24
Viden/a u gymu Joined: 01 Travanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cula sam da crobni trening ujutro na taste daje dobre rezultate za mrsavljenje . minimalno 50min. al me zanima jel bolje trcat ili brzo hodat??sta daje bolje rezultate? |
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kolko sam ja skuzila bolje je brzo hodat.. |
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Upravo tako. No ako je problem ZAISTA velik, može cak i trcanje ali kraceg trajanja, kojim ce se naravno gubiti i znatno više mišica uz masti. @jedna_mala Dobro ti ide. Lijepo povezuješ stvari |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znam da ovi sto se natjecu u BB-u 2 tjedna prije potpuno izbace uh pa probaj. Ja inace nisam sa uh na TI tako da..... Znam da meni to puno znaci za odrzanje tjelesne tezine. |
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a kaj trebaš onda jesti ako svako jelo sadrži barem malo uh?? |
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a cime se ti baviš,ako se smije znat? |
||
Aиå&
Post Options
Thanks(0)
|
|
tckwondo
|
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne mora sadržavati. Ili ako sadrži (govorimo za pojedinu namirnicu i to onu sa vecim postotkom proteina (i masti cak) i sa minimalnim % ugljikohidrata) to je dosta nisko da ne remeti metabolizam masti i proteina. Takvim izbacivanjem, uz proteine se kombiniraju kvalitetne masnoce. |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |