PRIJEDLOG - MAJICE |
Post Reply | Page 123 8> |
Author | |
Erik
Cita FAQ Joined: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Rujan 2012 at 23:59 |
Ja imam jedan prijedlog, a to je da se na webshop ako je moguce uvedu i majice brendova koji se ovdje prodavaju ili fitness.com.hr logom. Mogli bi ponuditi u prodaji ili kao poklon nakon potrosenog odredjenog iznosa.
Nadam se da ce se i drugima svidjeti ova ideja |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav Erik, majice smo kupili, cekamo samo da odradimo tisak i uskoro stižu kao poklon uz vece narudžbe + poslati cemo ih svim aktivnijim clanovima našeg portala + moci ce se kupiti putem web shopa.
Što se tice natpisa na majici, slobodno predložite koji slogan / poruka bi vam odgovarala. Evo nekoliko ideja: http://gymmotivation.spreadshirt.com/ Edited by Zoki - 18 Rujan 2012 at 10:24 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je ova super
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni su ovi natpisi fora:
|
|
LiveStrong
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, sva ova 3 natpisa su cool.
Uzeti cemo max 5 natpisa i onda ce si ekipa moci birati koji želi. Ajde, ukljucite se svi i javite koji natpis vam je fora. Meni je još i ovo fora: |
|
|
|
Erik
Cita FAQ Joined: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bi evo recimo ovu majicu jako volio
http://www.mvpbiotech.com/promotional.html ili recimo slogan: "Eat Train Love Sleep Repeat" pored svake rijeci njen znak (recimo pored "train" nacrtan jednorucni uteg) |
|
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bi da se ima i majici ovako za kupit.
Baš bi si voljela neku takvu :) Jako, jako.
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
GrannySmith
Viden/a u gymu Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
Napravila sam si ja dvije majice s natpisima:
EAT TRAIN SLEEP REPEAT i SHUT UP AND TRAIN (caps lock power ) *like za Beast Mode ON" Edited by GrannySmith - 20 Rujan 2012 at 22:45 |
|
Harder Better Faster Stronger
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lajkam Beast mode on ;) i Zikinu Eat clean, train dirty ....
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Cure,
evo boja za ženske majice - birajte 3 boje koje su vam NAJ: Glasajte za boje!
Edited by Zoki - 20 Rujan 2012 at 11:29 |
|
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
BLO
SRE NAV |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bijela, rozaaaaa i NAV!
|
|
LiveStrong
|
|
Nickylii
Post Options
Thanks(0)
|
Whi, blo, nav
|
|
|
|
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
99 problems favorit |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da ce biti ove boje + narancasta ili crna. Kad bi mogli birati - da li bi prije uzeli crnu ili narancastu? Narancastu "forsamo" jer nam je pola site-a u narancastom i to je naša boja.
Edited by Zoki - 21 Rujan 2012 at 21:27 |
|
|
|
Nickylii
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bi crnu.
|
|
|
|
Post Reply | Page 123 8> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |