Primjer treninga |
Post Reply |
Author | |
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Svibanj 2008 at 14:13 |
evo.. meni je dosadio moj dosadasnji nacin vjezbanja.. odlucila sam napraviti neke male izmjene sto se toga tice pa me zanima vase misljenje... inace sam vjezbala program za gornji i donji dio tijela po knjizi "pilates obecanje"... ta dva programa sam bila spojila u jedan.. ovdje su samo iscupane ajmo rec "glavne vjezbe"... ubiti te vjezbe se nalaze na kraju knjige pod kratki trening... š. KRATKI TRENING PILATESA cca 30-40min
2. ORBITREK 30-40min 3. PAR VJEŽBICA 5-š0 min
inace prije treninga mi je dorucak... papam musli od ili sumskog voca ili cokolade... nemogu gladna trenirat jer nemam snage... a cilj je malo povecati misice i doci sa 66-68kg na 60-62kg (izgubit samo masno tkivo)... jel ovo dobro iskombinirano ili fali nekaj? dal je ovo primjer kruznog treninga? posto je ovo pilates i nigdje u knjizi ne pise da se treba istegnuti prije i poslije treninga treba li i istezanje ubacit prije i poslije treninga?
EDIT: prehrana uz to bi bila - svaki dan ccaš50g proteina, a to ja 500g posnog sira(60g), pwm (20g), proteinski shake (20g), šl jogurta (40g), š/2l mlijeka (š5g)... rucak ubacit neko meso ili ribu i ujutro zitarice.. naravno i voce i povrce isto ubacit...jel ovo ok? mislim s obzirom na kalorije ili je mozda malo previse? Edited by jedna_mala |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ti tradiš pilates sama doma i nisi nikad bila negdje na pilatesu ili?
|
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
da, zasto? |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa zato šta je jako moguce da radiš dosta greški i onda ceš imati sporije rezultate.... trebala bi malo otici jedan mjesec pogledat_vježbati... možda...u nekoj grupi...ili ako znaš neku instruktoricu da ti pokaže....
|
|
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
da, znam.. u grupi mi se ne da tak nea tipa pilatesa vjelbat.. vic volim sama.. a i pitanje je kakva je ta instruktorica, dal ona to stvarno sve zna i pravilno radi.. jer u danaanje vrijeme stvarno ima gro i fitness i pilates instruktora koji nisu kak bi rekla "pravi instruktori"
btw - nitko nema nikakav komentar za trening Edited by jedna_mala |
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
glavno je da ti vježbaš! vidjela sam da u gornjem postu pišeš kako želiš smršaviti,pa samo onda "premjesti vježbe". ujutro crobni,navecer pilates,možeš promijeniti redoslijed vježbi,uvest neku novu...a to ovisi o tebi! |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
Prvo...pilates trening bio trebala osmisliti od nekih 50minuta.... Drugo...ok su vježbe...sad me zanima jesi ih uspjela skužiti toliko da ih radiš u kontinuitetu i nekom tempu... jetr to ti je cilj... bez nekih pauza.... eventualno 2 krace pauze u jednom treningu.... Teško je ovako komentirati navedeno;) Vježbe koje radiš su dobre vježbe.....
|
|
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
vjezbe radim kontinuirano bez pauze... zakaj od 50 min? kaj se rezultata tice skuzila sam promjene vec nakon nekih mjesec, mjesec i pol vjezbanja.. a pocela sam vjezbat jos u š0-om mjesecu - bas ono konstantno bez prestanka... |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
pa tako.. otprilike bi ti toliko trebao trajati trening.... meni je kolegica instruktorica i kaže da se kvalitetan trening ne može napraviti u krace vremena od toga....ono 45-50min....
Ja sam isto prije radila pilates po knjizi...i ok...pohvatala sam dosta toga...ali kada mi je ona pocela pokazivati sam vidjela da ipak nisam radila skroz kako treba...i da na neke stvari nisam obracala pažnju.... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |