Cikliranje kalorijama?? |
Post Reply |
Author | |
zbunjena
Viden/a u gymu Joined: 12 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 102 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Studeni 2012 at 19:06 |
Prvo pozdrav svima...i unaprijed se nadam da ne zamaram ovim pitanjem,ali nedgje sam citala o cikliranju ugljikohidratima pa sam razmišljala moze li se to i s kalorijama.Znaci moj je tdee 2150 kcal/dnevno, sto bi iznosilo 15050 kcal/tjedno..e sad sto mene zanima..modu li napr unositi 3 dana u tjednu 1685 kcal a ostala 4 2500 ,odnosno kako bi se to odrazilo na promjene u razini masnog tkiva,bi li utjecalo da smanjenje ili povecanje tezine?Znaci ovakav unos mi isto daje tih 15050 kcal/ tjedno pa mi nije jasno moze li to biti dobro ili je ipak lose zamoj organizam.I kako bi(ako je ovakav nacin prehrana ok)trebala uklopiti trening jer inace treniram svaki drugi dan u trajanju 20ak min ali srednjevisokog/visokog inteziteta...svi savjeti,preporuke i mišljenja su dobrodosli..hvala
|
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozes raditi high/low odnosno jedan dan vise drugi manje. Mozes radit 3 dana low, 4. dan high. Ima puno opcija. Al najbolje od svega je prvi dio dana postit a navecer se najest al o tome cu opsirnije drugi tjedan u blogu svom.
|
|
zbunjena
Viden/a u gymu Joined: 12 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 102 |
Post Options
Thanks(0)
|
Onda cu pricekati taj tvoj blog a do tada cu ovako...A i zanima me moze li mi se tezina ostat na istom ako na tjednoj bazi unosim jednaku kolicinu kalorija kao i inace ali s nekim pomacima(smanjenjima)u postotku masnog tkiva u tijelu
|
|
diinnoo
Viden/a u gymu Joined: 02 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 143 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel to nesto na fazon one warrior dijete?? |
|
Onoga trena kada pocneš razmišljati što ceš uraditi ako izgubiš, vec si izgubio.
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
Extreme je baš baš zaglibio u warrior cekamo blog |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
ima da ju nahvali jer su mu trbušnjaci brutalni XD
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
ili pak IF...
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
možeš glavicu kupusa naribat |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |