Hmm...valja li? |
Post Reply |
Author | ||
zbunjena
Viden/a u gymu Joined: 12 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 102 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Studeni 2012 at 14:30 |
|
Pozdrav svima...trenutno sam u jednoj nedoumici..posto ovo nije jednini portal kojeg citam(iako sam ovdje savkodnevno i od nedavno sam u clan :D, posjecujem i neke druge stranice vezane za pravilnu prehranu i vjezbanje opccenito..)na jednom sam bb forumu pronasla raspravu o tome valja li ista peka(svinjska pecenica)pa sama sad i ja u dilemi jer znam da suhomesnato bas i nije najbolji izbora ali opet ga ga pogledam(tu peku) to nema skoro pa nista masti,jedino malo na rubovima a to se da odstranit..u princimu samo meso..
Što mislite? |
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam ju jela za vrijeme natjecanja, za dorucak u sendvicu vise ne jedem, jer nemam...cekam da se nova osusi haha
Zmaj je rekao da smijem... |
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
zbunjena
Viden/a u gymu Joined: 12 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 102 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slavonka23 ni ne znas koliko me ova tvoja informacija usrecila jer volim papati sunkicu(i moji ju suse kuci) p mi je sad drago sto ju mogu tu i tamo ubacit u sendvic,nego znas li koliko kalorija ima...negdje sam procitala na 100 g 348,negdje gotovo i 550...pa me zanima kakve ti informacije imas?
|
||
tortica
Viden/a u gymu Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da, i ja sam oko nekih namirnica zbunjena jer razlicite tablice daju bitno drugacije rezultate. nije problem kad se radi o niskokaloricnoj hrani, pa je razlika u par kalorija, nego kod mesa ima dosta razlike. ja uzmem neku srednju vrijednost.
morat cu svojima reci da ove godine na šunku nalijepe naljepnicu s nutritivnim vrijednostima |
||
I najduži put pocinje prvim korakom
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
primjerila sam da se jako naživciram kad negdje nema naljepnice |
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam racunala da ima oko 480, tako sam nasla...i cini mi se da je to realno :)
|
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
tortica
Viden/a u gymu Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i ja isto! |
||
I najduži put pocinje prvim korakom
|
||
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo biti umjeren! :)
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |