dvd-renata sopek |
Post Reply |
Author | |
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Svibanj 2008 at 13:14 |
ima li tko onaj novi dvd sa malom loptom? kakve su vježbe-teške,bzvz...?
|
|
haley20
Viden/a u gymu Joined: 20 Travanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
imam ga ja. vjezbe su ok. ja sam pocela s tim u ponedjeljak, vjezba se 3x tjedno. samo sto je lopta sranje. treba biti veca jer imas vjezbe di noge moras drzati na lopti pa je premala.. no sve u svemu, vjezbe su mi ok. |
|
H@ley
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ne mogu ti sve pokloniti..nešto moraš i kupiti;)
Dobre su vježbe...samo slabijeg intenziteta....normalno...za širu su populaciju..pa tako i moraju biti;) |
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
@dalila koje vjezbe su jaceg intenziteta.. one kaj sam ja navela u onom svom primjeru ili ove s tog dvd-a? i koliko su jace?Edited by jedna_mala |
|
Strippy
Viden/a u gymu Joined: 15 Travanj 2008 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je bolji dvd br 2 sa gumom ( mada je i guma premala)...oni su to za Liliputance distribuirali
|
|
jajaja
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
@ strippy il si ti prevelika |
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
@ jajaja
ubi se! |
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
A upravo to stvorenje ocekuje da mu se odgovori u njegovoj temi koju je podigao pitaj boga zašto...no comment... |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ovo nisam uopce vidjela..... Ne znam di si ti pisala....i koje vježbe... Al ja sam konkretno mislila da su vježbe na dvd-u lakše... jer ih moraju prilagoditi i ljudima koji su nikad ili rijetko vježbali.... Vježbe sa rekvizitima su naravno teže.....nego bez...a i one imaju varijacije od lakših do težih... i tako Evo...sorry stvarno...nisam prije vidjela pitanje |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
bezveze, za pocetnike bit ce ti preslabe, vjeruj mi |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |