Pauza za suplemente |
Post Reply |
Author | |
Anarion
Cita FAQ Joined: 13 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Studeni 2012 at 13:51 |
Zanima me koliko cesto je potrebno raditi pauze prilikom uzimanja odredenog suplementa?
Pritom najvise mislim na kreatin, glutamin i l-arginin. Koristim inace maximum zell volume, i na boxu pise nakon 4 do 6 tjedana napravite pauzu 2 do 4 tjedna... Al to mi nekako prevelika pauza s obzirom na kolicinu svih supstanci po porciji... Edited by Anarion - 24 Studeni 2012 at 13:53 |
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Arginin i glutamin je bacanje para. Kreatin uzimaj 5gr nakon treninga ili 2,5 prije i 2,5gr poslije i tako ga mozes uzimat po 6 mjeseci ili duze ako hoces. Pozz
|
|
Anarion
Cita FAQ Joined: 13 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
Onda smijem popiti zell volume maximum do kraja bez pauze i onda nastaviti sa 5g kreatin monosaharida dnevno?
|
|
Physx
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2011 Status: Offline Points: 85 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zasto je arginin i glutamin bacanje para...?
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozes, kod uzimanja 5g dnevno nema potrebe za pauzama. (kreatin monohidrat, ne saharid ) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |