Drhtanje |
Post Reply |
Author | |
korma
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Studeni 2012 at 20:16 |
Dok radim neke vjezbe (zgibove, propadanja, benc...) ruke mi se poprilicno tresu, kao da sam prikljucen na struju ili tako nesto. Da li se nekom to isto desava ili zna razlog? Hvala...
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
jel radis zagrijavanje i razgibavanje? koliko dugo vec vježbaš? ako si pocetnik to je normalno. Meni se recimo tresu noge kad radim na noznoj presi s velikom tezinom :)
|
|
korma
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, uvijek se zagrijavam i istezem. Trenirao sam prije, pa sam pauzirao oko 2 godine i sada opet poceo. Pa bi se moglo reci da sam pocetki :) Valjda ce proci...
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
proci ce kad se tijelo navikne i opet se pojaviti (vjerovatno :)) kad povecaš težine (na bench mislim)
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
tako i meni bude... zato što ruke još uvijek nemaju dovoljno snage..
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako je i meni bilo prvi put u teretani , kad sam dizo na benchu ko da je potres
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
korma, kod dosta ljudi se to dešava, kod nekih citavog života, kad se prekoraci neko relativna subjektna razina opterecenja, koja se jacanjem povecava.. Zna biti neka neurološka urodjena mana, ne brini, vježbaj(ako nemaš zdravstveni problem), no nemoj pretjerivati, polako se napreduje.
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo udri po tegovima
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |