vakum?? |
Post Reply |
Author | |
zbunjena
Viden/a u gymu Joined: 12 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 102 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Prosinac 2012 at 14:27 |
Hh...dakle nedavno sam procitala o nekoj vjezbi,tkz. stomach vakum(vakum vjezba za stomak)koja se po meni cini ok,treba uvuci trbuh i tako ga zadrzati u tom polozaju sto je dulje moguce(ako sam dobro shvatila) i kroz neko vrijeme bi se trebao primjetiti ravniji trbuh,poboljsano drzanje...sto vi mislite ima li tu kakve istine ili je ova vjezba cista glupost?
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
LOL , nece ti niti jedna vježba odjednom pomoci . Probaj plank tj. izdržaj pa se onda javi
|
|
zbunjena
Viden/a u gymu Joined: 12 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 102 |
Post Options
Thanks(0)
|
U svakom vjezbanju izvodim plank 30-45 sec...+ razne varijacije na temu al ne primjecujem neki napredak
|
|
Kiir
Viden/a u gymu Joined: 15 Ožujak 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 150 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam na to naisao prosle godine. Nisam bas skuzio o cemu se radi odmah, pa nisam citao.
Nakon sto sam uskoro nakon tog ponovno slucajno naletio na tekst, iso sam zgooglat. I onda sam skuzio da ja to vec godinama nesvjesno radim a da nisam ni znao da je to to. Meni samo bed bilo imat skembu Sad kad bih se opustio skroz = BAM mini globus za trbuh Tako da ocito to funkcionira, medjutim meni je to samo zavaravanje pravog stanja, pa sad ti kak os Da ne govorim da vjerojatno prije dodjes u shape vjezbanjem nego mjeseci i mjeseci tak "uvlacenja" trbuha dok ti to ne postane default. Edited by Kiir - 03 Prosinac 2012 at 12:14 |
|
"Emancipate yourself from mental slavery, none but ourselves can free our mind"
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, to je odlicna vježba za unutarnje trbušne mišice i definitivno bih preporucila da to radiš!
Benefiti su mnogi, od ravnijeg trbuha do toga da kada se najedete nema onog "iskakanja" koje se mnogima dogadja. Naravno, to sve ide u kombinaciji s ostalim vježbama za core koje si takodjer prouci. |
|
LiveStrong
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |