Nesvjestica |
Post Reply |
Author | |
horde_zla_tr
Cita FAQ Joined: 16 Listopad 2012 Location: Travnik Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Prosinac 2012 at 15:38 |
Pozz..pisao sam negdje oko ovog ali nisam dobio konkretan odgovor :/ u dilemi sam ne znam da li da nastavim sa treninzima..Dakle moj problem je taj sto nakon treninga ( zgibova,sklekova ) mi se pocne nesvjestiti i to traje nekih 10-15 min. i prodje,a recimo poslije treninga karatea jer i karate treniram mi se ne nesvijesti nekad samo i to bas kad je "jak" trening.Radio sam EKG uredu,tlak mjerio i to je ok i pluca isto..Pa ako ako moze mala pomoc ako je neko upoznat s ovim ;) Hvala vam
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam, ali moždaje pametno napraviti u uzv srca....
|
|
horde_zla_tr
Cita FAQ Joined: 16 Listopad 2012 Location: Travnik Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ni sam vise ne znam...ovako mi sve normalno,treniram karate razvaljujem...pocnem zgibove,sklekove i bude 2-3 dana ok i onda pocne :/
|
|
jelava
Viden/a u gymu Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
Post Options
Thanks(0)
|
Umor umor ... Imas li malaksalost ?
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
www.medicina.hr
potraži SINKOPA (nesvjestica) procitaj,i razmisli da li tu nalaziš svoj problem |
|
horde_zla_tr
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala puno ..izgleda da sam pronasao svoj problem :) fizicki umor kao i sto "jelava" rece umor :/..i koliko sam skontao smijem nastaviti s treninzima bez nekog posebnog umora..Hvala jos jednom
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
horde_zla_tr
Post Options
Thanks(0)
|
Danas odradio jednu seriju zgibova i nije mi se nesvjestilo
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |