Zeleni caj |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Cofaa
Cita FAQ Joined: 12 Rujan 2011 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Rujan 2011 at 15:09 |
|
Ljudi pozdrav
Ajde da cujem vaša iskustva sa korištenjen Zelenog caja,razmijenite iskustva i pomognite mi...:)) |
||
Sebastian96
Viden/a u gymu Joined: 10 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 183 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sa dvije žlicice cimeta i može proci
|
||
U mirin brah?
|
||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
neznam kako ti treba pomoci ? prvo se riješi frankovog zelenog caja i ostalih istog cjenovnog razreda, otiđi u kucu zelenoga caja i kupi bilo koji i ako i onda budeš trebao pomoc javi |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehe.. kazu za detoksikaciju..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Osobno to uzimam navecer poslje tune i tjesnenine za detoksikaciju , nakon toga ništa više ne jedem .
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja vrlo vjerojatno ne bih ni zaspao al dobro, ne djeluje kofein na sve jednako |
||
Passiongym
Viden/a u gymu Joined: 23 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja svako jutro nakon wheya i zobenih popijem šalicu zelenog caja. Razlog- jer mi je fini :D
Ono što sam primijetila je da idem piškit cesto iza njega tak da djeluje kao diuretik + ima antioxidans svojstva. Ne može ti štetit u svakom slucaju. Od ovih "jefitnijih" varijanti zelenog caja meni je okusom dobar od Alnature iz DM-a i Holyplant. |
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da bolje spavam od toga i prije zaspim
|
||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Taj diuretik je kofein... Samo sto je on u zelenom caju vezan za katehine, pa se sporo otpusta u krv i ne djeluje tako jako. Inace, zeleni caj je odlican antioksidans, kao sto kazes. Ima ogromne kolicine polifenolskih katehina koji hvataju slobodne radikale i tako sprecavaju ostecenja stanica, pogotovo probavnog trakta, a tu moze nastati dobar dio radikala te agresivnih substanci kroz razgradnju hrane, pogotovo hrane nakrcane konzervansima... Edited by tare |
||
ruzohr
Cita FAQ Joined: 13 Rujan 2011 Location: Split Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja pijem Twiningsov gunpowder green tea prije zobenih s wheyom. Odgovara mi bez ikakvog zaslađivanja.
|
||
sandrahus
Cita FAQ Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobar je za detoksikaciju organizma..
|
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Neki dan sam kupila zeleni caj u rinfuzi..i sad ga skuhala... okus je užasan!!
Jel smijem staviti malo vitamina c (onaj iz dm-a, u prahu) u njega.. jer inace ne znam kako cu popiti ova 2-3dl? Hoce ostati isti ucinak caja? Edited by Slavonka23 - 12 Rujan 2012 at 11:41 |
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kolko ja znam, zeleni caj treba piti cisti - tj. bez ikakvih dodataka jer smanjuju djelovanje na metabolizam (dakle, bez šecera, meda cak i bez limuna).
|
||
GrannySmith
Viden/a u gymu Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne ocajavaj, naviknut ceš se na okus Zeleni caj ima takav specifican "travnati" okus. Ako imaš mogucnost, otidji u Kucu zelenog caja gdje imaš širok izbor zelenih, žutih, bijelih i ostalih cajeva, kako obicnih, tako i u kombinacijama sa sušenim vocem, laticama i slicno. Ako ne možeš podnijeti zeleni caj, probaj sa žutim. Takodjer ima ulogu cišcenja organizma i pomaže u mršavljenju, ali je nešto blažeg okusa i pomalo slatkaste arome.
|
||
Harder Better Faster Stronger
|
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
onaj u filter vrecicama je još i oke...al kažu da to ni nije caj ne dam toliko za obicni caj
Edited by Slavonka23 - 12 Rujan 2012 at 17:04 |
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
CiXi
Cita FAQ Joined: 14 Rujan 2012 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam veliki cajofil i jaku dugo pijem zeleni caj, ne iz filtera, i probala sma jakoooo puno vrsta svakavih cajeva, medjutim sada sam otkrila Ginseng koji mi je puno ukusniji a koliko cujem ima i puno zdraviji ucinak (ja pijem Ginseng Oolong) na organizam, pa ga preporucam. Preporucam i bilo koji jasminov ili gunpodwer green tea koji nije u filter vrecicama , a nikako nemojte piti one cajeve s dodacima voca, cokolade i slicnoga .....
|
||
we have more blood then we think
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |