Trening |
Post Reply |
Author | ||
Ivan9
Cita FAQ Joined: 09 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Prosinac 2012 at 09:17 |
|
Pozdrav mozete li pregledati dali je ovaj trening uredu..
Ponedjeljak : Prsa i Triceps Utorak : Ledja i Biceps Srijeda : Odmor Cetvrtak : Noge Petak : Ramena Subota : Vježbe snage za jacanje ledjne muskulature (za kralježnicu), Listovi Nedjelja : Odmor Ponedjeljak : Prsa i Triceps Bench Press (prvih 6 tjedana radite bucicama, a zadnjih 6 radite šipkom) Flys (letenja bucicama ležeci na ravnoj klupi) Skull Crushers (ležeca triceps ekstenzija) Bench dips Utorak : Ledja i Biceps Zgibovi BO Rows (veslanje u pretklonu, 6 tjedana bucicama, 6 tjedana šipkom) Standing Curls (biceps pregibi, 6 tjedana bucicama, 6 tjedana ravnom šipkom) Mrtvo dizanje Cetvrtak : Noge Squats (cucnjevi, i to "ass to the grass", odnosno puni cucnjevi, zadnja loža mora dodirnuti listove) Lying Hamstring Curls (ležeci nožni pregib) Sjedeci nožni pregib Petak : Ramena Dumbbell Press (potisak bucicama iznad glave) Slijeganje ramenima Vucenje do brade (upright rows) Bocno podizanje bucica Subota : Vježbe snage za jacanje ledjne muskulature (za kralježnicu), Listovi 3 vježbe za kralježnicu (iako nemam iskrivljenu kralježnicu mislim da je dobro radit takve vježbe u svakom slucaju ne može odmoc i time ocuvat si ravnu kralježnicu) Listovi: Podizanje na prste Edited by Ivan9 - 09 Prosinac 2012 at 09:25 |
||
medeni
Cita FAQ Joined: 18 Studeni 2012 Location: Kutina Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
frend za prsa ubaci i kosu klupu obavezno barem po mom...jedan trening bucice drugi šipka i ja radim prsa biceps..ubaci kad radis noge deadlift bildaj improviziraj sta te puca najvise itd
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozdrav :)
prsa- ubaci i sklekove široke triceps- isto moežeš ubaciti "uski" sklek leda- lat mašina može, pull over isto, obrnuti trbušnjaci noge- iskoraci svakako, nožna presu mozes ubacit takoder ramena- neku vjezbicu za prednje rame ubaci ako zelis listovi- mozes radit list na noznoj presi (to ti je kao ovo dizanje na prste)+ ukoliko ima u teretani bas sprava za list jer na ona pogada drugi dio lisnog misica nego dizanje na prste |
||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sve što je rekla avangarde plus što sve vježbe s vlastitom težinom bi trebalo odraditi prije ikakvih utega
samo se meni ovo cini kao stari režim nekog bodybuildera, cini mi se da je cilj masa bolje je radit upper lower treninge, dovoljno odmora uz pravu klopu i to je to :) |
||
Ivan9
Cita FAQ Joined: 09 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala na savjetima :) Markan pogledao sam malo upper lower trening ali kako vjezbam doma nemam mogucnosti da radim na nekim spravama jer ih nemam. E ovako popravio sam s vasim savjetima i sad bi izgledalo ovako:
Ponedjeljak : Prsa i Triceps Široki sklekovi Sklekovi s uskim rasponom ruku (vježba za triceps) Bench Press (jedan trening bucice drugi šipka) Flys (letenja bucicama ležeci na ravnoj klupi) Skull Crushers (ležeca triceps ekstenzija) Bench dips Utorak : Ledja i Biceps Obrnuti trbušnjaci Zgibovi Dumbbell Pullover BO Rows (veslanje u pretklonu, jedan trening bucice drugi šipka) Standing Curls (biceps pregibi, jedan trening bucice drugi šipka) Mrtvo dizanje Cetvrtak : Noge Iskorak Squats (cucnjevi, i to "ass to the grass", odnosno puni cucnjevi, zadnja loža mora dodirnuti listove) Lying Hamstring Curls (ležeci nožni pregib) Sjedeci nožni pregib I zanima me koliko serija bi trebao radit za sklekove? Edited by Ivan9 - 11 Prosinac 2012 at 13:01 |
||
mar
Cita FAQ Joined: 12 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
imam jedno pitanje u vezi treninga pa da ne otvaram novu temu pa se prikljucujem ovdje..napravio sam si trening slican gvt pa me zanima dali je dobar za masu..
1.dan benc-10 serija rameni potisak-10 serija triceps-propadanja-10 serija 2.dan veslanje-10 serija biceps pregib-10serija trbusnjaci-10 serija 3.dan mrtvo dizanje-10 serija ekstenzija za kvadriceps-10 serija list-10 serija radim sve po 8-10 ponavljanja..znam da se u gvt radi jos dvije vjezbe po 3 serije ali dali mogu s ovim nesto postici?ovaj trening je slicniji trningu Rob Thoburna |
||
Physx
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2011 Status: Offline Points: 85 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako to možeš napraviti bez da ti se savije donji dio ledja, onda ih radi, ako se savije, onda ne, idi do granice i isteži kukove. Kvadriceps? |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
vecina (u koju spadam i ja) ima taj "but wing" kad radi cucanj pa je sigurnije ici na pola..za svaki slucajcic |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |