dobivanje kg |
Post Reply |
Author | |
zbunjena
Viden/a u gymu Joined: 12 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 102 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Prosinac 2012 at 19:50 |
pozdrav...evo imam jedno pitanje,posto bih zeljela dobiti jos neka 2 kg pocela sam malo vise jesti i malo jace vjezbati,posto mi je prehrana sredena imam pitanje oko treninga...jeli bolje trenirat 2 puta na tjedan(full body 35-40 min + zagrijavanje i istezanje nekih sat vremena) pa da mi misici imaj vise vremaena za opravak i rast-npr pon i cet ili uto i pet..sto mi savjetujete...?
|
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
2xtjedno mozes full body ili jedan dan gornji a drugi donji dio tijela.
|
|
zbunjena
Post Options
Thanks(0)
|
Oke sada cu jedno vrijeme tako pa vidjet kako mi odgovara...
|
|
zbunjena
Post Options
Thanks(0)
|
A jel bih trebala ubacit kakav kardio ili je svakonevna setnja dovoljna(brzo hodanje nekih sat vremena dnevno,5 puta na tjedan
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne treba ti nista vise.........
Kak ti izgleda trening inace?
|
|
zbunjena
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ono 5-10min zagrijavanja a onda vjezbe slobodnim utezima(cucnjevi,iskoraci,magareci udarci)skekovi(muski/zenski),plank 30 sec(obicni,bocni),i onda istezanje nekih 5-10 min..svaku vjezbu radim 10 puta i kad zavrsim puni krug,znaci sve vjezbe opet ponovim tak da imam 2 vece serije...valja li tako il treba mijenjat
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
a s kolkim opterecenjem radis te vjezbe?
|
|
zbunjena
Post Options
Thanks(0)
|
pa sklekovi body weight a ovo ostalo s bucicama 3-5 kg..trenutno vjezbam kuci a to je sve sto imam
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
gledam stalno fitnessangels.net, super su vježbe,
i skužim da sam na advanced programu,i da to odradjujem s lakocom pa koja sam ja zvijer??!! @zbunjena,tam si pogledaj! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |