Proteinska pizza |
Post Reply |
Author | |
jelava
Viden/a u gymu Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Prosinac 2012 at 12:24 |
Pozdrav forumaši :)
Evo citajuci recepte naletio sam na proteinsku pizzu ! :) https://www.fitness.com.hr/prehrana/planirana-prehrana/Primjeri-zdravih-drugacijih-ukusnih-obroka.aspx Inace i sam sam ljubitelj pizza ali izbacio sam ih :) sada kada smo procitao i vidio ovu sliku uffff :D cijede mi se sline niz usta :D :P Moram ovo isprobati :D no imam par pitanja . Whey protein kako se miješa da li moze biti od cokolade ? Isto tako da li neko zna nutritivnu vrijednost ? :D Hvala i LP ;)
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa di ces pizzu radit s cokoladnim wheyem ? ustvari, probaj pa javi kako je ispalo
vjerujem da se misli na proteinski prah bez okusa.. |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
https://www.fitness.com.hr/blog/Fitnesscomhr_blog/Fitness-pizza-s-piletinom--tunom-i-integralnim-tijestom.aspx
|
|
jelava
Post Options
Thanks(0)
|
DA to sam i ja mislio :D ali ovaj ... nece se ni osjetiti ? ubit ce je šunka , gljive i tak to ? :D
|
|
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne bi se ja igrao... :D
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
ziher se nece osjetit Edited by avangarde - 11 Prosinac 2012 at 15:43 |
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma tko inace osjeti cokoladu?
|
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
jelava
Post Options
Thanks(0)
|
a jos je duoble rich choc :D tak da :D
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hahahahah a cuj, neki vole zanimljive kombinacije. Dakle, cekamo izvjesce XD
|
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
Ribica22
Cita FAQ Joined: 22 Lipanj 2012 Location: ZG Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa sad je ionako u djiru cokoladna pizza
Edited by Ribica22 - 17 Prosinac 2012 at 07:37 |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
vezano s proteinskom i zdravom pizzom, osjecam dužnost s vama podijeliti jedan link, žao mi je što ce profitirati samo ljudi iz zg ali ima pizzeria koja vam omogucuje da sami kombinirate sastojke na vašoj pizzi a u sastavke je ukljuceno jako puno povrca, piletina i puretina, još nisam probao ali planiram ubrzom tko voli nek izvoli
www.pizzeria-kum.com u slast |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
pogledala sam link i nije mi jasno moze li se birati i vrsta brasna? ili sve ide s bijelim?
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
nažalost sve ide s bijelim i to je fiksno kao i umak ako ga uzmeš, ovo je više za one koji žele malo ublažiti npr, meni ne bi smetalo da pojedem pizzu sa bijelim brašnom ako je gore piletina ili puretina sa graškom mrkvom špinatom ili nekim slicnim povrcem pizze sa integralnim brašnom cemo još neko vrijeme peci doma :P
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
thnx, to me zanimalo :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |