cucnjevi |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Prosinac 2012 at 10:42 |
molim strucnjake da mi kažu jel mjerilo snage to što mogu 70 cucnjeva sa opterecenjem od 10kg,plank izdržim (jucer uspjela) 96 sec, mlatim sa sandbagom od 10kg, na sve strane,sam tak! i sa zgibovima napredujem! mislim da imam i još više snage da povecam težinu? |
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sve preko 12 ponavljanja radis misicnu izdrzljivost a ne snagu. Sad ovisi sta ti je cilj. Mozes i 100 ponavljanja napravit ali to ti nece pomoc da napravis jedan cucanj na jednoj nozi, ako me kuzis sta zelim rec.
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
kužim!
probala sam cucanj na jednoj nozi,odnosno ,mogu iz cucnja ispružit nogu pratim fitnessangels,pa isprobavam hvala! |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa kako je rekao extreme, ako želiš snagu, povecaj težinu i smanji broj ponavljanja. Inace svaka cast :D
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
hvala dalila!
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
nastavak- cucnjeva
u petak sam si "uredila" desno koljeno, nakon cucnjeva,oštra bol,lagano naoteklo,sad malo mirujem. danas mi je vec bolje,ali još uvijek osjecam koljeno, npr. kad hodam po stepenicama |
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam si udesila koljena svakidasnjim dugim trcanjem do 60min.
Sad me jos uvijek zna malo boliti iz cista mira kad se spustam niz stenge. A imam pitanje, jel ok raditi noge 3x tjedno? Cilj mi je misicna masa i snaga. Iako i definicija opcenito, al za to tu je prehrana i hiit. |
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Više je nego ok |
|
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
Super, hvala!
|
|
|
|
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
U slucaju jaceg muskulfibera, mogu svejedno nakon 2 dana, tj. 48h raditi opet noge?
S tim da je subota pa idem i van malo zesce... |
|
|
|
GrannySmith
Viden/a u gymu Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
noge s opterecenjem 3x tjedno?
možda radiš s premalim težinama pa ti onda nije problem toliko noge radit podebljaj kilažu na spravama pa neceš ni moci 3x tjedno noge |
|
Harder Better Faster Stronger
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Radi upper lower ukupno 4 treninga tjedno i to ce ti bit dovoljno, inace bulgarian squat ti je vrhunska vježba koja ubija noge di daske, cak i guzu, meni draže id obicnog cucnja jer posto je na jednoj nozi jednostavnije je i sigurnije radit a rezultat žestoke upale
|
|
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
Pa i nije bas zestoka upala. Gle, cucnjeve radim s 45kg i probala s 50 i jedva napravila 2. Tak da...
A ne radim ja samo cucnjeve, vec i bugarski iskorak. Jedino deadlift nisam stigla zadnji put. Tezine mi nisu premale, taman su za sad i tek od zadnjeg puta imam upalu, a danas bi opet trebala. |
|
|
|
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
Da, a ja imam 50kg
|
|
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja san ih jucer radija i danas iman upalu mišica, u utorak san radija prednji cucanj i nisan ima upalu, sve ovisi kako i šta radiš, probaj radit s tezinama da možeš 5 ponavljanja napravit i lagano se spuštaj, znaci ti oceš rec da bulgarian squat radiš sa 45 kg a imaš 50 kila, to bi znacilo da ti od 50 kila u svakoj ruci drzis po 22 ipo kila, nekako cisto sumnjan, ako obicni cucanj radiš sa ton kilazon to virujen
|
|
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
Da da, obican cucanj, imam 5 ili 6 serija, prve dve je zagrijavanje, onda je sa 45kg i ponavljanja imam 10, sa 40kg mogu 12 ponavljanja ili vise.
Ma kakvi to napisala za cucanj, procitaj opet. superserije radim - prvo siroki pa uski, to prednji ne kuzim, ovo je klasik. A bugarski probala samo sa 8kg u svakoj ruci. Ma nekako mi ispadne tjedno 1biceps, triceps pa 2x ramena ili obrnuto ili sve po jednom ak imam pauzu. Al ne bih ja to vise forsirala jer bas mi i mama rekla kak sam se prosirila i oblikovala i gore (Za razliku od bivseg kojem idu ramena onak koso prema dole hahah bas vidla jucer) |
|
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |