trbusni misici (trbusnjaci) |
Post Reply |
Author | |||
marcanka
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Svibanj 2008 at 23:17 |
||
POZZ SVIMA! Mene zanima kako bi se mogli dobiti jaki trbusni misici tj plocice. Inace treniram atletiku i indeks masnoce mi je normalan. Radim trbusne na treningu vecinom 4serije po 20,a i doma radim isto tako. Pa ako netko zna neka mi odgovori... i koliko vremena treba proci da se vide prvi rezultati i kakva prehrana je dobra??
|
|||
marttin
Cita FAQ Joined: 13 Ožujak 2007 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Neprestano ponavljam - citajte na ovoj stranici vjezbe i savjete, imate gotovo sve odgovore za vasa pitanja. https://www.fitness.com.hr/savjeti/treniranje/Trbusnjaci.aspx |
|||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
tu pise da su misici nogu trose veliku kolicinu eng.,a trbusnjaci malu.zna li tko kuda bi se mogli ubrojiti ledjni misici,misici straznjice i ruku (bicepsi)-manje eng. ili vise od trbusnjaka?? (mislim ovako: npr. ledjni vs. trbusni; bicepsi vs. trbusni...) thnx! |
|||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tako je, a razloge manje vise bi svi trebali znati, nema filozofiranja, veci misic - vise misicnih vlakana (ali i ovdje ovisi kojih, brzih ili sporih) u pravilu veca potrosnja glikogena, brze podizanje razine metabolizma itd.
Hm. U prethodnom dijelu si sebi sama odgovorila na ovo pitanje! |
|||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|||
Osoba
Viden/a u gymu Joined: 02 Lipanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ljudi ja iman š3 godina i muci me što sam se priko zime udeblja i sram me ic na plažu jer ja san iz splita a more je toplo.Cijelo mi je tijelo super osim trbuha odnosno trbušnih mišica.Radim sklekove i trbušnjake a zna li ko još koju vježbu bilo bi mi drago da mi kaže jer mi ništa ne uspjeva.
|
|||
marttin
Post Options
Thanks(0)
|
||
Radi to što radiš, trci, vozi bicikl, igraj možda još neke druge sportove po lijepom vremenu sa ekipom, puno se kreci, plivaj i pazi na masnu hranu.
|
|||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
koliko ti je struk širok u cm?
|
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
slatko.... Ja ne znam kako se dobiju.... šala mala. Frendica mi je nekidan rekla da je prvi put na curi vidjela "trbušnjake" kod mene, kad smo krenuli u prvi srednje. Sto se mene tice, oni su uvijek tu, pitanje je samo šta je preko njih! Zato mi je cudno ako imaš normali index masnoca, treniraš, a da ti se ne vide... Hm, stvarno ne znam.... Treniraj i dalje! |
|||
marttin
Post Options
Thanks(0)
|
||
Još jace...;) |
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
lovre
Cita FAQ Joined: 26 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ljudi imam š4 god i svaki dan proteklih š3 mjeseci radim 7 skupina razlicitih vjezbi svaki dan u tjednu trcim š0 km i plivam š.5 km i ne jedem nista masno ni gazirano (cola pica lazanje sendvici i sl.)i iman 6 plocica s dubokim urezima izmedu.
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
oprosti legi na promašenom smajlicu, to je on samo ljubomoran na tvoj uspjeh. evo što je trebalo staviti na ovaj tvoj super post:
Thorn, smiri se.. :) Edited by Zoki |
|||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
svaki dan? bas svaki dan? ne jedeš tokom dana? ne ideš u školu? ne uciš? ne ganjaš komade? samo trciš i plivaš.... vježbaš i vježbaš..... ne jedeš ništa masno? svinjetinu nikako, govedinu takodjer? umake kecap, majonezu, tartar, kiselo vrhnje? ne jedes sendvice? ni bio pecivo s puretinom i salatom? nista? vjerojatno živis od zraka i dugog jezika eh da bar ja imam takvih 6 dubokih ureza.... |
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne bi ja mogo ko lovre
odreci se piva i pokojeg sendvica itd itd itd a bome ni tolko trcat i plivat |
|||
will smoke your weed for food!
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
:aplaus: Eto ga, ovi smajlici su publika |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |