Bedra |
Post Reply |
Author | |
Anika
Viden/a u gymu Joined: 08 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Lipanj 2008 at 16:40 |
Pozdrav svima!
Zamolila bih vas da mi pomognete. Imala sam š0 suvišnih kg, skinula u nekoliko mj. postepeno i polako 8,5 kg i nedavno krenula ucvršcivati tijelo. Trbuh, ruke, svime sam zadovoljna.....ali.............bedra nikako nisu onakva kakva bih htjela imati. Radim neke vježbe i bicikliram, no zanima me na što se trebam koncentrirati, što ce ih uciniti ljepšima. Jer, imam osjecaj da kada sve bude na meni kako treba ona ce posljednja cekati ............. nadam se da vas ne zlostavljam jer sam svjesna da tisuce njih postavlja ista pitanja....... |
|
Anika
Viden/a u gymu Joined: 08 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pronašla sam na ovom forumu neke vježbe - slicno ja vec i radim - široki i usku polucucanj, itd......ali sam htjela cuti vaše mišljenje....vozim bicikl - ne kucni, da pocnem trcati i ostavim se bicikla?
|
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako možeš, odradi duboki cucanj (zapravo pravim imenom - cucanj, duboki bi se trebalo podrazumijevati) sa raskorakom u širini ramena - stopala prema van zbog dinamike pokreta, iskorak (bilo bucicama, na smith presi iil sa šipkom) je jako dobar za cijelu mišicnu masu butina, razlicite varijacije nožne prese, nadalje odlicna vježba koja izolirano pogađa noge je prednji cucanj itd... Samo odredi pravilan intenzitet i volumen kojim ceš pogoditi butine. http://exrx.net/Lists/ExList/ThighWt.html Također ima dobrih objašnjenja vježbi. Bicikl (ne stacionarni) je dobar, ne moraš ga izbacivati, trcanje/brzo hodanje ili štogod vec možeš ubaciti bez problema. Noge su zaista skupina koja se brže od drugih regenerira i spremnija je za konstantna opterecenja. |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
AAAAAAAAA JOOOOOOOOOOOOOOJ!!!!! PA TO JE MOJ PROBLEM CIJELI ZIVOOOOOT!!!! Kad otkriješ tajnu, javi!
šala mala. Ma tocno znam na šta misliš. Moje iskustvo me naucilo da nema te vjezbe koja ce tvoja bedra uciniti tanjima. Nažalost. I za sve je kriva ta GENETIKA. Tako si gradena i uvijek ceš imati jaca bedra. Treniraj, i to puuuuuno crobnih treninga. Ja recimo izbjegavam bilo kakve vjezbe za noge (ekstenzija, fleksija), ali sam zato dosta na biciklu (6 min zagrijavanja, pa na utege i za kraj 30 min bicikla) i na rolanju. Trcati, na žalost, ne smijem ali trcanje je naaaaaj za bedra. Sve ti se svede na to da ako ih ne mozes smanjiti - UTEGNI IH! Mozda i neceš izgledati u trapericama kako želiš, ali zato kad se skineš u badic i pokažes lijepo zategnute noge - svi ce ti zaviditi! |
|
©parogica
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja isto imam jaka bedra... stanjila su se jedino kada sam smršavila - 45/š65
sada sam opet na 50 i imam jake noge...genetika...ali to je bolje-privlacnija su bedra,znam iz iskustva.. |
|
By:©parogica:)
|
|
marttin
Cita FAQ Joined: 13 Ožujak 2007 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moj muški savjet (vecina se samnom složila u tome, pa mislim da se može govoriti da je tako) - na ženi bolje izgledaju jaca bedra (naravno lijepo zategnuta) nego tanka...;)...bitno da ništa ne visi...;)
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
du.forma
Viden/a u gymu Joined: 30 Travanj 2008 Location: Greece Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
U potpunosti se slažem. |
|
Libertad
Viden/a u gymu Joined: 17 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
hej hej...evo još jedne s "bedrima"...naime...ostatak tijela mi je super, u struku sam stvarno uska,ali noge noge noge....sve je meni to zategnuto,ne visi ništa, ali kad bi mogla stanjiti noge bar malo spasila bi se... pomozite mi!!!!
|
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo još jedne koja žica komplimente, kako je netko znao napisati hehe |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
hhihihihii
|
|
Libertad
Viden/a u gymu Joined: 17 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
a daj niste fer ja samo tražim pomoc nekoga tko zna nešto o tom
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |