Protein od sjemenki konoplje |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||||
Amiketa
Cita FAQ Joined: 08 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Sijecanj 2013 at 21:19 |
|||
Pozdrav,
Da li tko koristi ovu vrstu proteina. Ubacili smo ga u svoj režim ali ja imam mali odgovor probavnog trakta na ovu vrstu proteina. Jednostavno trbuh mi pretjerano radi :-)) Vaša iskustva? |
||||
Centar za promicanje zdravlja Miketa
http://www.centar-miketa.hr |
||||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja sam ga uzimala uvijek i samo prije spavanja s jogurtom najcesce i nisam imala nikakvih problema ili bar za njih nisam znala kad sam spavala :) uglavnom, jedino mi je okus užasan, ali pred spavanje posluži
|
||||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Evo ja sam ga kupio i vjerujte cisti sve
Jedem ga uz dorucak sa zobenim
|
||||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Jel to onaj iz Bio&bio? Koja je cijena?
A vjerojatno je individualna reakcija... Pricekaj malo da se tijelo navikne na apsorpciju istog. Nemoj jos mijenjati |
||||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Šta tocno cisti? Jbt.da san umisti trave kupova to ima bi za jedno po tone tih proteina najmanje |
||||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Da si znao pojeo bi one sjemenke koje dobis unutar "panja" , dobio bi gratis i thc komponentu za koju je osiromašena ova industrijska konoplja
|
||||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Da, oduvijek me muci zasto, aliiiii zasto eliminiraju aktivnu tvar iz konoplje za proteine... Kamo li srece nakon treninga, haha....
|
||||
|
||||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma 2 u 1!!!
|
||||
|
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma sjemenke su za bacit, a nije nego baš racunan oko 1200-1500 kuna misecno 2 godine i još 3 gidine povremeno aj tu i nije išlo toliko puno možda do 300-400 kuna misecno, pa kad se to zbroji dobije se lipa svota, a stas jbg. |
||||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Haha, toliko si trosio na travu ili je jos nesto tu ukljuceno? |
||||
|
||||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Samo trava, nikad ni nebi ništa drugo, dok su neki vukli speed ja san samo mota, a ti imaš iskustva,ti bice i koji bonbon tu i tamo kad toliko partijas
|
||||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Neeeee, fuj sintetika! Ti si vec zaboravio kaj smo pricali o srcu, tahikardiji i pregledima... Ja cak ni energetska pica ne pijem. Alkohol mi dost
Nego ne mogu vjerovat koliko loooove na travu! pa ja zadnji put uzela za 50kn krajem 11. mj. i jos tog imam, hahahahaha Ti bio neki stoner i pol! |
||||
|
||||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma jedno po godine u komadu se ja i prika upusavali onda smo prestali neko veime pa san ja opwt poceja, pa san upozna curu sad vec bivšu i ona je pusila pa tako je to trajalo oko godinu ipo dana bija je takav period, a ovo ostalo vrime je ugl.bilo povremeno, ja zadnji put uzea tamo negdi oko uskrsa, znaci ima puno vec vrimena, nisan zaboravija šta smo pricali ali eto, pa ima ljudi šta svašta nesmiju pa uzimaju, priko lita san najviše trosija na to a zimi dosta manje, sad fala bogu skoro godinu dana ni lipe, 50 kuna ti toliko traje, pa to je jedva za 2 prava jointa
|
||||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hahah pa kazem ti, ja to samo malo i eto zadnju smotala sama i ispala je tako da su mi 3,4 dima dosta da ne znam di sam Al ja to nisam skoro uopce konzumirala od rockasa pa do kraja predavanja. Nekako mi ne ide zajedno s predavanjima. Znala sam na pocetku faxa, al onda se jedva dignem ujutro, hah. Radije petkom ponekad. Al super je bas za nas koji treniramo - opustanje zgrcenih misica od jakih treninga hehe
|
||||
|
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Mislim da ju ne eleiminiraju, nego je to industrijska konoplja, konoplja bez THC-a .Mozda grijesim, no ta se koristi u preradjivackoj industriji
|
||||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |