Klupa za trbušnjake/bench |
Post Reply |
Author | |
hank01
Cita FAQ Joined: 12 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Sijecanj 2013 at 13:03 |
Tražim gdje u Zagrebu ima za kupiti klupicu za trbušnjake (do 600kn) koja se može podesiti da bude i bench klupa tj. paralelna sa podom.
Edited by hank01 - 16 Sijecanj 2013 at 21:27 |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
koja nosivost te klupe treba biti?
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
joj,i ja bi takvu klupicu!!!!
|
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
ako netko zeli ovakvu klupu, nek mi se javi na pm, mozemo dogovoriti nesto...
|
|
Siljac
Cita FAQ Joined: 27 Prosinac 2012 Location: Šibenik Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehehe i meni bi ovo super došlo :-)
|
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
obzirom da ima nekoliko zainteresiranih, evo dva prijedloga klupe kakvu bi ja mogao napraviti da ima mogucnost ravne klupe i za trbuh
prijedlog 1: plava linija oznacava pod, tako da na drugoj slici morate zakrenuti glavu u lijevo da skuzite kak ide. uglavnom, ovo crvenom bojom je profil 45x45 a crno je 50x50 i manja ide u vecu i stift se stavi u rupu i to je to. kada se zeli klupa za trbuh, izvadi se stift , postoji kraca cijev 45x45 koja se onda stavi opet u ovu kratku koja je na samoj konsturukciji. prijedlog 2: opet 45x45 ide u 50x50, samo se nagib dobiva izvlacenjem, tako da za najvisu visinu treba izvuci crvenu cijev. mana ove izvedbe je sto u krajnjoj visini klupa ide do visine cca 70cm, sto zbog kratkog preklapanja ove dvije cijevi moze biti relativno nestabilno. da ne kazem da se ipak mora dizati noga da se zakaci na toj visini... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |