Male grudi... |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | ||
coNfUsEd
Viden/a u gymu Joined: 18 Lipanj 2008 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Lipanj 2008 at 13:49 |
|
Izgubila sam 5 kg,i imam osjecaj da su mi samo grudi izgubile tezinu... Meni to ne odgovara,i htjela bi ih vratiti,ali ne znam kako...Ne bih se zeljela opet debljati jer mi ova kilaza odgovara... Da li postoje neke vjezbe,ili nacin ishrane za povecanje grudi??? |
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Povecanje masnog tkiva u grudima ili prsnih mišica? |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
marttin
Cita FAQ Joined: 13 Ožujak 2007 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vjerojatno se boji povecavati masno tkivo da natrag na vrati težinu...ali nije to problem...kod povecanja masnog tkiva trebaš samo više vježbati i pretvoriti to u mišice da se zategne...na taj nacin rješavaš cijelo tijelo...;) |
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovakav proces ne postoji. Nema konverzije masti u mišic. Ili ce tijelo povecati mišicnu masu ili ce smanjiti masne nakupine. |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma pomiri se sa tim da su ti sada grudi manje... možeš raditi vježbe za pectoralis...i malo ce ti bolje stajati..popraviti držanje i to je to....;) Tako ti je to....
|
||
Strippy
Viden/a u gymu Joined: 15 Travanj 2008 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
NEMA POMOcI
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
marttin
Cita FAQ Joined: 13 Ožujak 2007 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hm...nisam ni mislio direktno pretvaranje masti u mišice. To sam samo na taj nacin rekao, no masti su najbolje za energiju i dobru odradu treninga. S vremenom se masti izgube i povecaju se mišici. Edited by marttin |
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema pomoci, nema. Prosla i ja to i priviknes se na manje. Svakako ojacati misice, ali da ce se bas dojka povecati, i nece. No male grudi nose i prednosti, odjeca bolje stoji, lakse nadjes grudnjak, badic, a mozes ponekad i bez njih. I to je to otprilike
|
||
©parogica
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
male su slađe u svakome slucaju,jako je lijepo vidjet lijepe grudi,a one su vecinom malene i savršeno stoje velike se razlijevaju,to mi se ne sviđa...bah
|
||
By:©parogica:)
|
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i kad se od starosti objese...fuuuujjj!!! |
||
©parogica
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe
prošlo dosta vremena od ove teme i od mog treniranja (škola me progutala) tako da su se grudi onako osjecale nesputanima i sad je decko jaaaako sretan haha samo da kažem vece grudi= više briga,boli i pogleda haha bolje s malima ! |
||
|
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma nažalost vece su uvik bolje, ma koliko god je moja frendica s kojom idem vanka salasta i celulitava i ne baš lipa, njene cice sve muške zovu
|
||
carissima
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Za to imamo Glumicica!
|
||
Allegra
Viden/a u gymu Joined: 14 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da imaš velike ne bi tako razmišljala... lijepo je kada si zadovoljan s tim što imaš. hehe |
||
Sunce hvala ti ąto si izaąlo za mene, sunce obećajem misli su mi pozitivne! =)
|
||
©parogica
Post Options
Thanks(0)
|
|
hihihi nije da su ogromne nego san ja navikla na....skoro ništa! i sad kad su se pocele razvijat ko manite,živcira me pocevši od boli dok spavan pa do glupih komentara koje primam od strane ljudi koji uopce nemaju pravo išta govorit. Tipa, što vas ne živcira, odete na pice sa prijateljicom i odjednom dođe lik poviše vas cijeli nikakav,pokazuje neke albume,prica o ljudima bez para,tužan,vadi slike svetaca...kad ono vidin ozari mu se faca-pogleda mi u sise i izjavi : Gospođice ako smijem primjetiti, vaša djeca ce biti jako sretna kad imate tako bujne grudi! I onda me pita za sitniš,a konobar se pri kraju odvaljuje od smiha a gleda me faca zacuđene/iznenađene/plahe prijateljice. I slicne stvari koje se nonstop događaju masi cura! |
||
|
||
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |