NITRON ?? Aminokiseline |
Post Reply |
Author | |
darkdust17
Cita FAQ Joined: 30 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Sijecanj 2013 at 23:25 |
pozdrav zanima me ako je imao tko iskustva s ovim proizvodom http://www.biotechusa.com/products/amino-acids/nitron/
naime mislim si ga uzeti jer ima pristupacniju cijenu nego sam glutamin da uzmem .. ili tako nesto slicno a unutra je sve sta mi treba poslje treninga ? evo pa vas molim ako je tko imao iskustva ili se razumije bolje od mene u proizvod neka mi da koji savjet , hvala unaprijed :))
|
|
jelava
Viden/a u gymu Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
Post Options
Thanks(0)
|
po meni pametnije je da si kupis whey ! ja osobno imam amino kiseline od OPTIMUMA i odlucio sam to popiti do kraja i više na to nebacati pare ;)
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
nisu aminokiseline bacanje para za razliku od nekih drugig suplemenata,ali radije whey nego to a jos bolje to i whey,ali isto nemoj ocekuvat cuda od toga
|
|
darkdust17
Cita FAQ Joined: 30 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
prvo hvala decki sta ste izrazili svoje misljenje :) , smatram da nije bacanje para , a niti da cu ocekivati cudo od toga , ali ako radim 4 dana s utezim i jos toliko puta kardio u tjednu smatram da mi je u jednu ruku potrebno , zato sam pitao za nitron ako ima tko iskustva s njim , jer mi se ne isplati uzimati cisti glutamin od 0.5 kg koji kosta preko 300kn , a ovdje imam i glutamin i bcaa sve skupa za nekih 150 kn
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma uzmi to ili samo bcaa
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |