hello |
Post Reply |
Author | |
HelloKitty
Cita FAQ Joined: 17 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Sijecanj 2013 at 21:38 |
Pozz svima na ovom forumu..nova sam ovdje, pa se ne snalazim baš...
Imam hrpetinu pitanja, te se nadam vašim odgovorima... ovako...planiram krenuti u fitness studio no ne znam koje vježbe trebam raditi, koliko ponavljanja i tako to...htjela bih skinuti oko 5kg, a više od skidanja kilograma htjela bih oblikovati trbui i stražnjicu... btw imam oko 172cm i nekih 65-67kg... UNAPRIJED ZAHVALJUJEM!! |
|
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
willkommen
|
|
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro došla!
Za pocetak, nemoj se previše fokusirati na vagu i na kile, bitni su ali ne previše bitni. Krojacki metar može biti daleko bolji prijatelj od vage,a od kg daleko je važnija forma tijela nego broj koji vaga pokazuje jer jedna osoba sa istom kilažom može izgledati i dobro i lošije.. Sretno u ispunjenju tvojih ciljeva! |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slažem se s riosom ali ipak chek this out
https://www.fitness.com.hr/mrsavljenje/savjeti/Izgubite-5kg-masti-u-5-tjedana.aspx |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome :)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
HelloKitty
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala svima..... trenutno još uvijek po forumima tražim što bi mi najbolje pasalo za ono što želim postici...
nadam se da cu to uskoro pronaci... |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
draga, HelloKitty, prvo dobrodosla :) Iako vidim da si gore napisala da bi htjela osim skinuti kile ucvrstiti guzu i trbuh, mislim da bi svakako trebala raditi fullbody treninge (+ možeš dodatne vježbe za guzu si dodati iako nema potrebe). Guza ce se oblikovati od svih osnovnih vjezbi koje budes radila u fullbody treningu (kao što je npr. cucanj i iskorak) nema tu nekih prevelikih "izmisljotina" koje se zovu SAMO vježbe za guzu, samo vježbe za trbuh itd. Napraviš cijelo tijelo i mirna si, a posljedicno dolazi i cvrsca guza i lijep trbuh (kojeg ces ionako zaraditi u kuhinji ;)
pozz i sretno :) |
|
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
Avangarde ti je dala odlican odgovor u vezi treninga, i da, trbušnjaci se najvecim dijelom ? zarade? u kuhinji, cardiu.. Ukoliko netko jede kao mecava nece mu previše pomoci ni sve vježbe i treninzi ovog svijeta. Takav netko može imati najljepše trbušnjake na svijetu ali ih vjerovatno nikada nece vidjeti.
Samo bih dodao da u odredjenim fazama te ukoliko odredjene mišicne skupine ?zaostaju? rad na njima se može malo intenzivirati odnosno cešce ubaciti poneku vježbu za skupinu koju držimo zaostalom. Što se tice trbušnih mišica, a tice se vec nekakve faze ?finiširanja? kada su trbušnjaci ? tu negdje? ili vidljivi no ne previše reljefni, mogu reci da ih ima smisla intenzivnije raditi jer se time mišic ? izgurava? napolje, dakle tada nije svejedno dali je debljina trbušnih mišica 0.7 cm ili 1,5 cm. Sretno i ne odustaj!!! |
|
HelloKitty
Post Options
Thanks(0)
|
hvala vam puno!! :D
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |