New Posts New Posts RSS Feed - L-carnitine shot 3000mg
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

L-carnitine shot 3000mg

Post Reply Post Reply
Author
K450P View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote K450P Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: L-carnitine shot 3000mg
    Posted: 18 Sijecanj 2013 at 07:56
Imam pitanje ako netko zna, ovo piše u vezi doziranja l-carnitinea shot:
"Nacin uporabe: Preporuca se popiti 1/3 ampule (20 ml) pola sata prije tjelesne aktivnosti.

Za optimalne rezultate bitna je kombinacija L-karnitina, smanjeni unos kalorija i fizicka aktivnost. Preporuca se uzimati i tijekom pada energije, te za povecanje izdržljivosti."

Znaci dan kada idem u teretanu pol sata prije se popije, a npr. danima kad nemam teretane smijem li popiti dozu nakon dorucka ili je bolje da pijem samo danima kada idem u teretanu?
Back to Top
K450P View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote K450P Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Sijecanj 2013 at 07:58
Pitam da slucajno nebi pretjero ili nešto slicno....
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Sijecanj 2013 at 18:46
u koju svrhu mislis uzimat ovaj suplement?
Back to Top
K450P View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote K450P Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Sijecanj 2013 at 19:07
Pa svrhu sagorijevanja masnih naslaga.

Htio bi skinut kile uspjesno pa sam zapeo sa svih strana i prehrana i trening i suplememti. Mislim da mi taj karnitin moze samo pomoc u onom sto zelim postic, a i kazu da tog karnitina i u tijelu ima da je to kao "prirodno".

Za sagorjevanje masnih naslaga i smanjenje tjelesne težine.

"L-karnitin je važan nutrijent koji se nalazi u našem tijelu i ima važnu ulogu u metabolizmu masti i energije. Transportira dugolancane masne kiseline u stanicne mitohondrije gdje se one koriste za dobivanje energije"
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Sijecanj 2013 at 20:26
l karnitin ti je prodavanje magle,radije popij duplu kavuWink
Back to Top
zipoe View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zipoe Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Sijecanj 2013 at 21:41
Sve je bolje od kofeina :)
Back to Top
The Phoenix View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote The Phoenix Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Sijecanj 2013 at 01:01
Originally posted by zipoe zipoe wrote:

Sve je bolje od kofeina :)

Da ima dokazano djelovanje nije.Sve ostalo je macak u vreci i lova iz vrece. Da se razumijemo, nebu ti ni kofein , a i ništa drugo pomoglo ako ocekuješ neku veliku primjetnu razliku.
Najveca greška je krenuti od suplemenata i mahnito tražiti što bi moglo odraditi posao umjesto nas. Iz iskustva znam da u takvim slucajevima sve drugo ne valja, nit prehrana niti trening, tak da preporuka je da uložiš više energije u sredjivanje i procavanje ta dva elementa jer ce ti to u konacnici odrediti rezultat, a nece ti izbiti lovu iz djepa
Back to Top
rioso View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rioso Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Sijecanj 2013 at 01:43
Phoenix ti dobro kaže, koncentriraj se na bit: 1.Prehrana, 2, Trening. Nitko i ništa nece odraditi posao za tebe, štogod koristio glavnina rezultata dolazi od 1. i 2. ovisno o ciljevima.
Ima dosta dobrih nacina treninga i prehrane,svako malo se pojavljuju novi no baza svega je ugl slicna, za pocetak odaberi jednu varijantu i drži je se. Uci, citaj, nemoj se previše ubijati detaljima i finesama jer ceš se izgubiti. Pusti to za nešto kasnije,a za sda si zadaj REALNE ciljeve , premjeri se krojackim metrom,izvaži,vježbaj i prati rezultate. I ne zamaraj se savršenstvom. Jedan obrok te nece uciniti niti debelim niti mršavim. Tjedan dana pravih ili krivih obroka vec imaju moc...

Sretno, uspjet ceš!!

Back to Top
LolitaInChains View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LolitaInChains Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Sijecanj 2013 at 13:49
Takodjer se slazem. I meni je jedna trenerica rekla da je potpuno nepotreban l carnitin ako nisi profesionalac. Profesionalnim sportasima je to valjda za bolji performans i izdrzljivost. A najveci udio u uspjehu podjednako igraju i prehrana i trening, no ne treba zaboraviti ni odmor.
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
Back to Top
K450P View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote K450P Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Sijecanj 2013 at 15:05
Da to mi je jasno, necu se nikako oslanjati na to da suplementi i bilo što drugo obavi posao umjesto mene,na muci se poznaju junaci!! Big smile

Ali jbg malo sam se previše zaletio u to sve i kupio taj karnitin, pa ga onda imam i namjeru sad popit , ali ga onda necu ni u ludilu više narucivat. 
hvala na podršci i savjetima Thumbs Up

Back to Top
rioso View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rioso Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Sijecanj 2013 at 15:47
Nema ništa loše ako netko kupi nešto što bi moglo pomoci da prije ili lakše dodje do nekakve forme, loše je ako se osoba nada da ce to?  nešto?  uciniti cudo.
Cak niti stvari koje mogu uciniti malena cuda to nece uciniti bez ogdovarajuce prehrane i treninga tako da si opet negdje na pocetku ali s nešto vecim minusom u novcaniku. 
Odgovarajuca prehrana i izostanak prehrane su dvije razlicite stvari!
 Jesti se mora, pogotovo ako želiš imati ikakav oblik drugaciji od ispirenog balona. Svatko može izgubiti kg i smanjiti se no dali to na svakom dobro stoji ili izgleda kao shar pei je sasvim druga stvar i nije uvijek jednostavna i ovisi o puno faktora.  
Zadaj si realne ciljeve kako se nebi razocarao i odustao ,ne ogranicavaj se vremenom i  najvažnije -radi. Nije cilj doci do lijepe forme  i useliti se u frižider, gledaj na ovo dugorocno!
Ako vec ne na vježbanje, onda makar na balansiranu prehranu.
Sretno! Thumbs Up
Back to Top
vwpassat View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vwpassat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Sijecanj 2013 at 21:03
i ja ga pijem, imam dosta masnih naslaga kojih želim pretvoriti u mišice, da se razumjemo l-carnitin nedaje mišice nego energiju i topi masnocu, i ja sam se zaletio s kupnjom al sreca nisam ga puno platio, pa koliko ucini da ucini ne može biti loše
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.