oj |
Post Reply |
Author | |
11
Cita FAQ Joined: 22 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Sijecanj 2013 at 01:47 |
Book.
Eto i mene. :) Tribala bi pomoc. Pree mrsava sam...20godina,175cm, 53kg, jesam, da. I ocu se napokon udebljati, ali naravno uz trening. Jedem kao luda,ali nista! Moze mi neko dati savjet kakve vjezbe raditi? Cula sam da je pivski kvasac dobar za povecanje misicne mase pa tako i za debljanje, jeli istina? Imam volju, i svaki savjet je dobro došao! :))) |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošla...
Mislim da bi za pocetak bilo najbolje da napiše što,kada,koliko jedeš...odnosno treniraš (ako si krenula sa kakvim treningom)..
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
11
Post Options
Thanks(0)
|
hvala :)
Jedem sve, ali doslovno, nema stvari koje ne volim :) Imam minimalno 5 obroka dnevno stim da redovito preskocim dorucak. Mislim da uzimam pre malo tekucine, ne znam jel to dobro ili lose?!? Sama sam sebi uz pomoc prijatelja koji bilda i interneta sastavila neke vjezbe. Uglavnom cucnjevi, zasuci, bicikla (na podu), cucanj uz zid. imam oko 10 vjezbi tog tipa, jel to previse? Treniram ugl navecer jako kasno, iza ponoci. 2dana pa jedan dan odmora. |
|
11
Post Options
Thanks(0)
|
I da obavezno jedem kasno navecer i nakon treninga.
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
a gle, to što ti kažeš da imaš 5 obroka dnevno, ne znaci baš puno... bitno je kakvi su ti obroci.. što jedeš...u kojim kolicinama?
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
11
Post Options
Thanks(0)
|
Za rucak pojedem sto bude haha, izmedju rucka i vecere sendvice nekakve, jaje, vecera ugl frigano, pomfri,piletina...malo prije treninga opet sendvic ili jaje ,to je malo prije ponoci í nakon treninga opet sendvic .
|
|
11
Post Options
Thanks(0)
|
a kolicine nisu male, cak se ljudi ostanu paf kam vide koliko poidem a nema me sto vidit.
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
napiši tocno šta i gramažu
|
|
Nessica
Cita FAQ Joined: 20 Sijecanj 2013 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
blago tebi što možeš jesti bez granica
Dobro došla
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije potrebno pisat kolicine, jer ocito nisu dovoljne da povecaš tjelesnu masu. Nema drugog nacina osim da pocneš jesti još više dok ne dodješ do potrebne kolicine. Radi si visokokalorijske shakeove od zobenih, meda,voca i proteina i to pij izmedju obroka tokom dana. I treniraj naravno, ali ozbiljniji trening od ovog napisanog
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja uvijek preporucam racunicu--koliko ti je održavanje izracunaš i onda dodaš još 300-500kcal i nema da nema gore
trebala bi unositi cca 2300-2500 kcal dnevno pozz Edited by avangarde - 22 Sijecanj 2013 at 12:43 |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |