Piercing |
Post Reply | Page 123 6> |
Author | ||
mare_
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 92 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Srpanj 2010 at 15:25 |
|
Evo zanima me što mislite o piercing-u i kakva su vaša
iskustva.. Ja sam probušila tongue web i zadovoljna sam.. nije bolilo, nitko nezna da ga imam (rijetki znaju) i zadovoljila sam svoju potrebu za takvim oblikom bušenja htjela sam napraviti i napravila sam, te nisam požalila |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
što te motiviralo da to napraviš? Ja si ne mogu zamisliti na jeziku to cudo.. Ako se makne, može li jezik u cijelosti zacijeliti? Kako je reagirala tvoja ekipa, oni koji su znali naravno.. ? Nisam za, a nisam ni protiv - osobno ne bih, a drugi neka rade što god žele. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
OBOŽAVAM dobar pierc na lijepom ženskom pupku.
usne i jezik su mi onako.. li-la. neke cure mi izgledaju sexy s tim na jeziku (liz liz), neke izgledaju smiješno inace sam dosta otvoren prema takvim stvarima, meni je to cool dok su mi pirsevi na muškima ipak rezervirani za EMO populaciju... |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni je ok ako nekom lipo stoji,osobno nebi to radija sebi nikad,ja san ipak za drukcije ukrase po tilu
|
||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imam pierc na nosu vec dugo a zelja mi je bila stavit ga na jezik..
Ipak nakon puno slusanja o tome kako su neki jeli na slamcicu, kako otekne, boli i sto ti ja znam prosla me volja.. Znam da je to sve individualno ali ipak strah je vrag |
||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja si planiram stavit pierc i napravit tetovažu (:
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gdje i što? |
||
|
||
mare_
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 92 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ee nije na jeziku nego ispod, ova resica koja se vidi kada se jezik podigne cula sam da jezik brzo zacijeli ali nešto više neznam:/ hehehe svi su u šoku ostali jer nisam planirala da cu se otic pirsat, jedan dan mi je palo na pamet, pronašla sam tattoo i piercing salon otišla tamo i probušila se.. planiram novi samo neznam di cu ga staviti |
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pozdrav :)
evo da se pridružim.. ja sam u srednjoj imala web , sad imam jezik, smiley i pupak, inace me to prošlo, to mi je bilo napeto u srednjoj , sad vec polako razmišljam da skinem i s jezika i smiley jer dosta uništi caklinu zubi... inace informacija da jezik brzo zacijeli je tocna, i to poprilicno brzo, vec drugo jutro ne možeš vratiti šipku ako ga skineš... Inace svi ti oralni piercinzi maju i svoj nedostatak a to je prvenstveno higijena, morat ceš mnogo održavat oralnu higijenu inace su infekcije i afte jako ceste. Nije mi se svidjelo da si napisala kako si našla salon ušla i piercala se. Prije bilo kakvog piercanja ili tetoviranja dobro je malo provjerit informacije o tim ljudima i njihovoj strucnosti. Imala sam slucaj kada mi je prijateljica otišla kod jednog mađara koji je otvorio salon u Rijeci , radi nedovoljne strucnosti i znanja ocito , krivo joj je probušio jezik zapravo je okrznuo žilu zbog koje je mogla ostati i paralizirana (kako je doktor poslije rekao?) i još je bilo upitno kako je on to sterilizirao pribor jer je imala i opaku infekciju... al eto... mladost ludost, znam kako je to kad otkriješ piercanje... vjerjuj mi, imala sam brije svašta probušit, slicno kao i kod tetoviranja, navuceš se ... :) Edited by ena:))) |
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
smiley, tongue web |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
..osim ovog smileya |
||
mare_
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe nisam baš "glavom bez obzira" pojurila u prvi salon, u
Osijeku sam se bušila, u Anubisu..ugl. otišla sam na njihovu internet stranicu i vidjela kak stvari stoje ali i po pricama drugih ljudi znala sam da su ok oo da, higijena je jako bitna, otkad imam piercing (oko godinu)nesjecam se da sam imala aftice ili sl.stvari (hehe upravo kucam da se ne ureknem )..znam dosta ljudi koji to uzimaju zdravo za gotovo pa stalno vode borbu sa infekcijama |
||
mare_
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo mog piercinga
http://yfrog.com/bfš8338š3077779296š6š0855j Edit:postavljen ispravan link Edited by Zoki |
||
mare_
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prvi put se služim imageshack-om.. mislim da ovaj gore link
nevalja evo još jednog: http://yfrog.com/bfš8338š3077779296š6š0855j valjda je taj ok Edit:postavljen link :) Edited by Zoki |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, ovaj smiley mi je too much.. |
||
|
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma niiiiiijee... to se zapravo ni ne vidi, ja imam rozi kamencic, totalno lijepo izgleda, sta je onda piercing na vratu ili strechane usi na 20mm??? nemate vi pojma sta je too much... ovo je jos preee najs..
mare... lijepo to izgleda... znam za anubis, onda sve 5 :) |
||
Post Reply | Page 123 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |